Hoe Corel Remove Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Corel Remove Te Verwijderen
Hoe Corel Remove Te Verwijderen

Video: Hoe Corel Remove Te Verwijderen

Video: Hoe Corel Remove Te Verwijderen
Video: Fully Uninstall CorelDRAW X7 on Windows 10 2024, Mei
Anonim

CorelDRAW Graphics Suite is een uitstekend programma voor creatievelingen waarmee je grafisch kunt ontwerpen en foto's kunt bewerken. Maar natuurlijk heeft dit programma, net als vele andere, zijn analogen. En als u om de een of andere reden CorelDRAW niet leuk vindt, en u geeft de voorkeur aan andere vergelijkbare toepassingen, dan moet u het verwijderen.

Hoe Corel remove te verwijderen
Hoe Corel remove te verwijderen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Windows Clean Up-hulpprogramma;
  • - het Revo Uninstaller-programma.

instructies:

Stap 1

Vervolgens zullen we het proces van het verwijderen van het programma bekijken met behulp van speciale hulpprogramma's. Het voordeel van deze methode is dat alle programmacomponenten volledig worden verwijderd en ook het systeemregister wordt gewist.

Stap 2

De eerste manier om CorelDRAW Graphics Suite volledig te verwijderen, is door een eigen hulpprogramma van Microsoft te gebruiken, genaamd Windows Clean Up. Het is te vinden op de officiële website van het bedrijf of op internetbronnen van derden. Download en installeer het hulpprogramma op uw computer.

Stap 3

Klik vervolgens op "Start" en vervolgens op - "Programma's". Selecteer Windows Clean Up in de lijst met programma's. Er verschijnt een lijst met geïnstalleerde programma's. Selecteer CorelDRAW in deze lijst en vervolgens Verwijderen uit de lijst met mogelijke acties. Het proces van het verwijderen van het programma van de computer zal beginnen. Nadat u het hebt verwijderd, moet u uw computer opnieuw opstarten.

Stap 4

Een van de zeer goede programma's is ook Revo Uninstaller. Download en installeer dit programma. Het is gratis. Start het op. Na het starten verschijnt een venster met een lijst met programma's. Zoek CorelDRAW in deze lijst. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer Verwijderen in de lijst met opties.

Stap 5

Vervolgens verschijnt het venster "Verwijdermethode". Vink "Medium" aan en ga verder. Het proces van het verwijderen van het programma zal beginnen. Het volgende venster dat verschijnt, heet "Registry Entries". Vink het vakje aan naast de regel "Deze computer". Klik vervolgens onderaan het programmavenster op de knop "Verwijderen". De registertakken worden verwijderd. Ga verder.

Stap 6

In het volgende venster verschijnt een lijst met extra programmacomponenten. Klik eerst op de opdracht "Alles selecteren" en vervolgens op "Verwijderen". Bevestig de verwijdering. Wacht tot het verwijderen van de componenten is voltooid en ga verder. Een laatste venster zal verschijnen, waarin er een melding zal zijn over de succesvolle verwijdering van het programma. Sluit het venster en start uw computer opnieuw op. Het is vermeldenswaard dat het verwijderingsproces met Revo Uninstaller langer is, maar tegelijkertijd betrouwbaarder.

Aanbevolen: