Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Moederbord Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Moederbord Kunt Vinden
Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Moederbord Kunt Vinden

Video: Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Moederbord Kunt Vinden

Video: Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Moederbord Kunt Vinden
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Vaak gebeurt het tijdens het gebruik van de computer dat de geïnstalleerde driver (inclusief het moederbord) niet meer goed werkt. Dit kan te wijten zijn aan verschillende fouten, maar de juiste oplossing zou zijn om de vereiste stuurprogramma's te vinden en opnieuw te installeren.

Hoe u stuurprogramma's voor uw moederbord kunt vinden
Hoe u stuurprogramma's voor uw moederbord kunt vinden

instructies:

Stap 1

De meest voor de hand liggende optie is om de benodigde stuurprogramma's te vinden op de schijf die bij de gekochte computer is geleverd (of moederbord, als deze apart is gekocht). Plaats deze schijf in uw computerstation en wacht tot deze is geladen. Na het laden van autorun, selecteer "Install driver". Hoogstwaarschijnlijk moet u het vereiste model uit de voorgestelde lijst selecteren, maar het systeem kan automatisch het juiste stuurprogramma selecteren. Maar helaas blijft zo'n schijf niet altijd intact of zitten de benodigde stuurprogramma's er misschien niet op.

Stap 2

Een andere optie is om op internet naar stuurprogramma's voor het moederbord te zoeken. Zoek ze niet op dubieuze sites - open eerst de officiële website van de fabrikant. Selecteer in het bijbehorende menu van de site een subsectie met een lijst met moederbordmodellen en zoek uw model. Klik op de link met het gewenste moederbordmodel en zoek de link om de driver te downloaden. Het bevindt zich meestal onder het gedeelte 'Ondersteuning' of 'Software'. Ook wordt op sommige sites het zoeken naar stuurprogramma's niet uitgevoerd in de sectie met de catalogus met moederborden, maar in de sectie "Ondersteuning". Specificeer uw model in de lijst en download de driver.

Stap 3

Als u het model van het geïnstalleerde moederbord niet weet, zijn er verschillende opties om dit te bepalen. Open eerst de zijklep van de systeemeenheid en zoek de modelaanduiding op het moederbord zelf. De tweede optie is om te zoeken naar de handleiding van het moederbord. Het wordt geleverd in een set en kan op papier of digitaal zijn - op schijf. De derde optie is om een speciaal hulpprogramma te installeren dat het systeem scant en het model van het geïnstalleerde moederbord bepaalt.

Stap 4

Helaas kunt u op de officiële website niet in alle gevallen de benodigde stuurprogramma's downloaden. Dit kan te wijten zijn aan een slechte implementatie van de klantenondersteuning of omdat uw moederbord al lang niet meer bestaat. Zoek in dit geval met een van de zoekmachines (Yandex, Google, etc.) op sites van derden.

Aanbevolen: