Een E-ticket Printen

Inhoudsopgave:

Een E-ticket Printen
Een E-ticket Printen

Video: Een E-ticket Printen

Video: Een E-ticket Printen
Video: E-ticket NS op je smartphone. Hoe werkt dat? 2024, April
Anonim

Een vliegticket kopen zonder het huis te verlaten is tegenwoordig geen probleem voor degenen die een computer met internet bij de hand hebben. De voordelen van een dergelijke aankoop liggen voor de hand - u kunt zelf de meest geschikte route en planning voor u kiezen, besparen op de kosten van tickets en, belangrijker nog, uw kostbare tijd besparen door direct na betaling een elektronisch ticket in uw handen te ontvangen voor de vlucht.

Een e-ticket printen
Een e-ticket printen

instructies:

Stap 1

Boek uw vliegticket op elke website die online tickets verkoopt. U kunt geld besparen door het vluchtschema van uw luchthaven te bekijken en rechtstreeks contact op te nemen met de website van de luchtvaartmaatschappij die de door u geselecteerde vluchten uitvoert. Lees de betalingsvoorwaarden, die in een aparte paragraaf worden beschreven. Hiermee kunt u de meest geschikte optie kiezen uit de vele aangeboden. U kunt de reservering contant betalen of via overschrijving met een bankkaart of e-wallet.

Stap 2

Kiest u voor de mogelijkheid om contant te betalen, dan moet u het door u geboekte vliegticket binnen 24 uur betalen. Om dit te doen, kunt u in de regel populaire netwerken van betaalterminals gebruiken of contact opnemen met communicatiesalons. Pas na betaling en het feit van de bevestiging ervan, wordt een bestand met uw ticket verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het boeken van een ticket.

Stap 3

In het geval dat u de ticketprijs onmiddellijk betaalt door geld over te maken van een elektronische portemonnee of bankkaart, ontvangt u letterlijk binnen enkele minuten een bevestiging van de betalingsfeiten en een bestand met een elektronisch ticket naar uw e-mail.

Stap 4

Gewoonlijk komt een elektronisch ticket als bijlage bij een bericht en is het een bestand dat is voorbereid om te worden afgedrukt, het formaat is *.pdf. Als er een printer op uw computer is aangesloten, zet u deze aan, opent u het bestand om het te bekijken en klikt u op de knop "Afdrukken". Als je geen printer hebt, sla dan het bestand met het elektronische ticket op een flashstation op en druk het af van je vrienden die een computer en een printer hebben of in een fotosalon.

Aanbevolen: