Hoe U Uw Computer Instelt Voor Geluidsopname

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Instelt Voor Geluidsopname
Hoe U Uw Computer Instelt Voor Geluidsopname

Video: Hoe U Uw Computer Instelt Voor Geluidsopname

Video: Hoe U Uw Computer Instelt Voor Geluidsopname
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, Mei
Anonim

Computerbezitters gebruiken ze vaak als een apparaat voor het opnemen van verschillende geluiden. Misschien moet u een audiobegroeting maken, een Skype-gesprek opnemen of de creaties van uw eigen band opslaan. In ieder geval moet u uw computer instellen voor geluidsopname.

Hoe u uw computer instelt voor geluidsopname
Hoe u uw computer instelt voor geluidsopname

Noodzakelijk

  • - microfoon;
  • - geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Sluit een microfoon aan op de microfooningang van je geluidskaart. Als er een aparte schakelaar op de microfoonbehuizing is, zorg er dan voor dat deze in de aan-stand staat.

Stap 2

Sluit de microfoon programmatisch aan. Stel het gewenste opnameniveau in en configureer geavanceerde audio-opname-eigenschappen. Gebruik hiervoor het dialoogvenster "Eigenschappen: Multimedia" ("Start" → "Instellingen" → "Configuratiescherm" → "Multimedia") of voer het programma "Volumeregeling" uit. Om het programma op te roepen, klikt u op "Start", vervolgens op "Programma's" → "Accessoires" → "Entertainment" en klikt u op het pictogram "Volumeregeling". Zet de stand van de knop op het midden.

Stap 3

Pas de kwaliteit en het niveau van de opname aan via het tabblad "Audio" in het venster "Eigenschappen: Multimedia". Klik in de groep "Opname" op de knop "Geavanceerd" en stel de benodigde waarden in voor de parameters "Sample Rate" en "Hardware Acceleration" in het venster "Extra geluidseigenschappen". Verhoog ze een beetje, maar als je een zwakke computer hebt of als de stuurprogramma's voor geluidsapparaten niet correct zijn geïnstalleerd, is het raadzaam om deze parameters te verlagen.

Stap 4

Om het opnameniveau in de groep "Opname" aan te passen, klikt u op de knop "Microfoon" en selecteert u in het venster "Niveau" de kolom "Microfoon". Gebruik de versterkingsknop om het gewenste opnameniveau in te stellen. Bovendien kunt u extra bedieningsmodi van de gebruikte microfoon selecteren door op de knop "Geavanceerd" onderaan de kolom te klikken, als die er is.

Stap 5

Maak een testopname met Geluidsrecorder (Start → Programma's → Accessoires → Geluidsrecorder) en speel deze vervolgens af. Pas de parameters aan om een bevredigende opname te verkrijgen.

Aanbevolen: