Hoe Een Account Op Domolinka . Te Controleren

Hoe Een Account Op Domolinka . Te Controleren
Hoe Een Account Op Domolinka . Te Controleren
Anonim

Misschien wel de meest prangende vraag die mensen die net verbinding hebben gemaakt met internet of televisie van een provider, zorgen baart, is hoe ze het saldo op hun rekening kunnen controleren. Als u diensten van Domolink gebruikt, kunt u dat als volgt doen.

Hoe een account op Domolinka. te controleren
Hoe een account op Domolinka. te controleren

Het is nodig

computer, internet

instructies:

Stap 1

Wanneer u verbinding maakt met Domolink, ontvangt u een abonneelijst, waarin u antwoord vindt op verschillende vragen. Als deze handleiding zoekraakt, download dan de gescande versie op internet, bijvoorbeeld op dit adres http://domolink.ru/users/spravka/. Als u deze handleiding niet kunt downloaden, volgt u deze stappen

Stap 2

Ga naar de officiële website van het bedrijf http://domolink.ru/. Aan de rechterkant ziet u het gedeelte "Persoonlijk account". Log in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Houd er rekening mee dat er verschillende gegevens worden gebruikt om verbinding te maken met internet en om uw persoonlijke account in te voeren. Respecteer ook de hoofdletters (dwz hoofdletters en kleine letters) en verwar nul niet met de letter "O". Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom gebruikers niet kunnen inloggen op hun account. Als u zeker weet dat u alles correct invoert, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst

Stap 3

In uw persoonlijke account op de hoofdpagina wordt de huidige stand van uw saldo aangegeven. Als u geïnteresseerd bent in gedetailleerde accountgegevens, opent u het gedeelte "Statistieken". Geef aan voor welke periode u informatie wilt ontvangen en klik op "Ok". U krijgt informatie wanneer en welke bedragen zijn gestort en van uw rekening afgeschreven.

Stap 4

Aangezien Domolink een handelsmerk is dat wordt vertegenwoordigd door Rostelecom, kunt u uw saldo vinden op een van de regionale sites, bijvoorbeeld voor de regio's Ivanovo, Kostroma en Yaroslavl is dit de site van de Yaroslavl-vestiging http://yartelecom.yaroslavl.ru/76/. Specifiek op deze site zal er aan de rechterkant een lijst met secties zijn, waaronder "Controleer saldo". Vermeld uw regio, type dienst ("Internet"), persoonlijk rekeningnummer en type abonnee (rechtspersoon of individu). Klik op "Controleren", waarna u informatie krijgt over uw rekeningsaldo. Voor andere sites zal de lay-out van de secties en hun namen anders zijn, maar de procedure zal over het algemeen hetzelfde blijven.

Populair per onderwerp