Hoe Genius-luidsprekers Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Genius-luidsprekers Uit Elkaar Te Halen
Hoe Genius-luidsprekers Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Genius-luidsprekers Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Genius-luidsprekers Uit Elkaar Te Halen
Video: колонки Genius SP-HF360A заглянуть внутрь 2024, Mei
Anonim

Als er een bepaalde storing optreedt met de luidsprekers, kunt u deze naar het servicecentrum brengen, of u kunt ze desgewenst demonteren en zelfstandig de oorzaak van de storing bepalen of misschien verhelpen.

Hoe Genius-luidsprekers uit elkaar te halen
Hoe Genius-luidsprekers uit elkaar te halen

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Verwijder het beschermende gaas van de voorkant van de luidsprekers. In sommige Genius-modellen zijn ze bevestigd met speciale vergrendelingen rond de omtrek van de luidspreker en in sommige worden ze eenvoudig in speciaal ontworpen connectoren gestoken. Schroef alle bevestigingsmiddelen die beschikbaar zijn in uw gezichtsveld los van de achterkant van de "secundaire" luidspreker. Het is te herkennen aan de afwezigheid van bedieningselementen en schakelaars.

Stap 2

Verwijder ook de achterklep van de hoofdluidspreker - wees hier voorzichtig, want deze bevat extra bevestigingsmiddelen. Wees voorzichtig met de draden, zodat u ze niet opnieuw hoeft te solderen.

Stap 3

Draai de bevestigingen van de voorpaneelafdekking los en verwijder de luidsprekers uit de luidsprekers. Pas op dat u hun onderdelen niet beschadigt. Zorg ervoor dat u de luidsprekers niet beschadigt, plaats ze alleen op een schoon, vlak oppervlak. Draai alle resterende schroeven los en monteer de luidsprekers in omgekeerde volgorde.

Stap 4

Houd er rekening mee dat hoewel er verschillen zijn tussen Genius- en niet-Genius-computerluidsprekermodellen, de lay-out vrij gelijkaardig kan zijn. Als u bijvoorbeeld 5.1- of 7.1-luidsprekers moet demonteren, gebeurt de demontage op bijna dezelfde manier, met enkele uitzonderingen voor de eigenaardigheden die inherent zijn aan alle modellen.

Stap 5

Als uw luidsprekersysteem een garantieperiode heeft, controleer dan de algemene voorwaarden van de fabrikant, want de analyse van complexe huishoudelijke apparaten ontslaat hem in de meeste gevallen van verplichtingen. Probeer in dit geval ook het apparaat te demonteren en laat zo min mogelijk sporen van mechanische interferentie achter.

Stap 6

Geef indien mogelijk de reparatie van de luidsprekers aan de specialisten van de servicecentra, aangezien storingen niet altijd gemakkelijk zijn, soms vereist het oplossen van problemen bepaalde vaardigheden.

Aanbevolen: