Een ISO-afbeelding Bewerken

Inhoudsopgave:

Een ISO-afbeelding Bewerken
Een ISO-afbeelding Bewerken

Video: Een ISO-afbeelding Bewerken

Video: Een ISO-afbeelding Bewerken
Video: Afbeelding bewerken Hoe een afbeelding bewerken 2024, April
Anonim

Veel gebruikers komen het ISO-schijfbeeldformaat tegen. Kortom, het is een volledige kopie van het originele medium en laat zich nog steeds bewerken. Als u bijvoorbeeld een schijfkopie met films of programma's hebt gedownload en sommige daarvan niet nodig hebt, kunt u ze eenvoudig verwijderen.

Een ISO-afbeelding bewerken
Een ISO-afbeelding bewerken

Noodzakelijk

UltraISO-programma

instructies:

Stap 1

Er worden speciale programma's gebruikt om de schijfkopie te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort heet UltraISO. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Houd in dit geval rekening met de versie van uw besturingssysteem en de bitdiepte. UltraISO is een betaalde app, maar er is een proefperiode.

Stap 2

Voer het programma uit. Na de eerste lancering wordt u gevraagd om UltraISO aan te schaffen. Selecteer in dit venster "Proefperiode", waarna het hoofdmenu van het programma wordt geopend. Nu kunt u beginnen met het bewerken van de afbeelding. Eerst moet u het bewerkingsobject selecteren, waarvoor u in de linkerbovenhoek van het programma op "Bestand" klikt en vervolgens "Openen" selecteert.

Stap 3

Blader om het pad naar de ISO-image op te geven. Selecteer het met de linkermuisklik. Klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. Het bladervenster wordt gesloten. Nu zul je zien dat in het venster rechtsboven van het programma een lijst wordt weergegeven met alle bestanden van de afbeelding die je hebt geselecteerd.

Stap 4

Om een onnodig bestand van de schijfkopie te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer in dit menu "Verwijderen". U kunt bestanden ook rechtstreeks in dit venster bekijken en hernoemen. Als u twijfelt of u het bestand wilt verwijderen, selecteert u "Bekijken" in het contextmenu om de naam van het object te wijzigen - "Hernoemen".

Stap 5

Om bestanden aan de schijfkopie toe te voegen, klikt u op in het menu Actie van het programma. Selecteer vervolgens Bestanden toevoegen in de lijst met acties. Blader om het pad te vinden naar het bestand dat u wilt toevoegen. Selecteer het vervolgens met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen" onderaan het overzichtsvenster. Het bestand wordt aan de afbeelding toegevoegd.

Stap 6

Klik op "Bestand" om de afbeelding op te slaan. Als u Opslaan als kiest, wordt een gewijzigde kopie opgeslagen. Als u respectievelijk op "Opslaan" klikt, slaat u de wijzigingen op in de originele afbeelding.

Aanbevolen: