Hoe Van Rechts Naar Links Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Rechts Naar Links Te Wisselen
Hoe Van Rechts Naar Links Te Wisselen

Video: Hoe Van Rechts Naar Links Te Wisselen

Video: Hoe Van Rechts Naar Links Te Wisselen
Video: VOORSORTEREN:deel 5 2024, Mei
Anonim

Elke persoon is individueel, elk heeft zijn eigen kijk op het comfort bij het gebruik van een computer. Als u het om de een of andere reden handiger vindt om de muis met uw linkerhand te gebruiken, kunnen de knoppen opnieuw worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen. Een paar minuten instellen en de rechtermuisknop roept commando's op die normaal worden aangeroepen door de linkerknop, en vice versa.

Hoe van rechts naar links te wisselen
Hoe van rechts naar links te wisselen

instructies:

Stap 1

Ga vanuit het menupaneel "Start" naar het "Configuratiescherm" door met de linkermuisknop op de betreffende regel (voorlopig) te klikken. Selecteer in het geopende venster de sectie "Printers en andere apparatuur". Selecteer het muispictogram in het configuratiescherm door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken. Als u de klassieke weergave "Configuratiescherm" gebruikt en niet de categorieweergave, selecteert u het muispictogram en klikt u erop. Het venster "Eigenschappen: muis" wordt geopend.

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Muisknoppen". In de rechterbovenhoek van het venster staat een grafisch diagram dat laat zien welke van de muisknoppen momenteel de belangrijkste is. Standaard is de linkermuisknop grijs gemarkeerd. Plaats een markering in het veld "Knoptoewijzingen wijzigen" in het gedeelte "Knopconfiguratie" om de knoptoewijzingen te wijzigen (veranderen van rechts naar links en omgekeerd).

Stap 3

Nadat u een markering in het overeenkomstige veld heeft geplaatst, worden de nieuwe instellingen onmiddellijk van kracht, dus stel de verdere uitvoering van de hoofdopdrachten in met de rechtermuisknop. Dat wil zeggen, druk met de rechtermuisknop op de knop "Toepassen", sluit het venster met de knop "OK" of door op het pictogram "X" in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 4

Om de instellingen die bedoeld zijn voor het gebruik van de muis met de rechterhand terug te geven, roept u het venster "Eigenschappen: Muis" opnieuw op, nadat u alle aangegeven stappen hebt doorlopen, schakelt u het veld "Knopconfiguratie" op het tabblad "Muisknoppen" uit, klikt u op de "Toepassen" knop en sluit het eigenschappenvenster muizen op de gebruikelijke manier.

Aanbevolen: