Hoe Een Micro SD-stick Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Micro SD-stick Te Ontgrendelen
Hoe Een Micro SD-stick Te Ontgrendelen
Anonim

Om de veiligheid van flashdrives die in mobiele telefoons worden gebruikt te garanderen, is er een wachtwoord op ingesteld. U kunt een USB-flashstation op verschillende manieren deblokkeren. Het probleem is dat veel van hen zijn ontworpen om de schijf te formatteren.

Hoe een Micro SD-stick te ontgrendelen
Hoe een Micro SD-stick te ontgrendelen

Het is nodig

HP USB-formaat opslag

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de USB-stick schoon te maken met een mobiele telefoon (camera). Open het instellingenmenu op het apparaat dat u gebruikt. Selecteer het submenu "Geheugen" en verwijder alle informatie van de flashdrive. Natuurlijk moet u het item "Formaat" selecteren en niet alleen alle bestanden handmatig verwijderen.

Stap 2

Als de flashdrive na het uitvoeren van deze procedure nog steeds om een ​​wachtwoord vraagt, sluit deze dan aan op de computer. Gebruik hiervoor een kaartlezer van een geschikt formaat.

Stap 3

Open het menu Deze computer. Zoek het pictogram van de flashdrive en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Formaat". Stel de parameters in voor de implementatie van dit proces. Gebruik alleen het bestandssysteem dat door deze flashdrive wordt ondersteund.

Stap 4

Klik op de knop Aan de slag en wacht tot de schijf is opgeschoond. Verwijder de USB-stick veilig. Sluit het opnieuw aan op uw computer en controleer of het werkt.

Stap 5

Als normaal formatteren niet werkt, installeer dan de HP USB Format Storage-software. Voer dit hulpprogramma uit en sluit de USB-flashdrive aan op uw computer.

Stap 6

Selecteer in het veld Apparaat de gewenste schijf. Verken nu de beschikbare opties in het menu Bestandssysteem. Geef de bestandssysteemindeling op die momenteel niet wordt gebruikt. Die. als de flashdrive momenteel met FAT32 werkt, selecteert u NTFS.

Stap 7

Schakel het selectievakje Snel formatteren uit. Klik op de knop Start en wacht tot de schijf is geformatteerd en het bestandssysteem is gewijzigd.

Stap 8

Haal daarna de USB-stick uit de kaartlezer en sluit deze aan op je mobiele telefoon. Zorg ervoor dat de geheugenkaart klaar is voor gebruik en geen wachtwoord vereist. Als u een SD-adapter gebruikt, controleer dan de locatie van de vergrendeling die het schrijven van informatie naar de schijf blokkeert.

Populair per onderwerp