Hoe Maak Je Een Gladde Huid In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gladde Huid In Photoshop
Hoe Maak Je Een Gladde Huid In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Gladde Huid In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Gladde Huid In Photoshop
Video: Zo kun je gemakkelijk huid RETOUCHEREN in Photoshop 2024, April
Anonim

Als je de foto's van meisjes in glossy magazines bewondert, heb je waarschijnlijk vaak hun schone en gladde huid bewonderd. Geen rimpels, geen extra moedervlek, geen krassen, geen puistjes - perfecte huid. Natuurlijk is de huid van de modellen in werkelijkheid niet zo mooi. Professionele retoucheurs bereiken het gewenste effect. Ze weten hoe ze hun huid glad en schoon moeten maken. Professioneel leer je natuurlijk niet in één dag verwerken. Maar u kunt uw foto's een beetje mooier en aantrekkelijker maken.

Foto die moet worden verwerkt
Foto die moet worden verwerkt

instructies:

Stap 1

Open de foto in Adobe Photoshop. Dupliceer de laag onmiddellijk. Je moet altijd aan een kopie werken en de originele laag ongewijzigd laten. Het is dus mogelijk om ten eerste het resultaat te vergelijken en ten tweede, als iets niet lukt, kun je altijd opnieuw beginnen.

Maak een kopie van de laag
Maak een kopie van de laag

Stap 2

Reinig eerst de huid van kleine puistjes en rimpels. Neem de tool Retoucheerpenseel. Houd de alt="Image"-toets ingedrukt en klik op een schoon gedeelte van de huid. De borstel zal een monster nemen. Nu kunt u de sleutel loslaten en voorzichtig alle puistjes beginnen te bedekken. Zo kom je niet alleen van puistjes af. "Cure" krassen, moedervlekken, rimpels, wallen onder de ogen, blauwe plekken. Verwijder olieachtige glans. Vergeet niet om je nek glad te strijken.

Reinig je huid van al het overtollige
Reinig je huid van al het overtollige

Stap 3

In feite is deze verwerking voldoende om er mooi uit te zien op de foto en om de huid schoon en glad te maken. Maar als je iets anders interessants wilt proberen, maak dan een kopie van de verwerkte laag om door te gaan.

Maak een kopie van de verwerkte laag
Maak een kopie van de verwerkte laag

Stap 4

Gebruik het filter Gaussiaans vervagen. Zet de instellingen om te beginnen op een kleine waarde. Klik OK. De hele foto is wazig geworden. Het is tijd om de overvloeimodus van de laag te wijzigen. Probeer de volgende modi: scherm, overlap, zacht licht, hard licht. Vergeet ook niet de dekking van de laag aan te passen. Door met deze instellingen te spelen, krijgt u gegarandeerd geweldige resultaten.

Kies de mate van onscherpte
Kies de mate van onscherpte

Stap 5

Ook de mate van Gaussiaanse vervaging van het beeld is van grote invloed. Probeer de bovenste laag uit te schakelen en een nieuwe kopie van de vorige te maken. Pas het filter Gaussiaans vervagen opnieuw toe, maar stel het deze keer in op een veel hogere waarde. Wijzig de overvloeimodus en de dekking van de laag. Zoals je kunt zien, is het resultaat heel anders dan de vorige, hoewel je net de mate van onscherpte hebt gewijzigd. Je huid op de foto is in ieder geval glad, schoon en een lust voor het oog.

Bewaar je werk.

Aanbevolen: