Welke Programma's Zijn Er Voor Het Monteren Van Video

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Zijn Er Voor Het Monteren Van Video
Welke Programma's Zijn Er Voor Het Monteren Van Video

Video: Welke Programma's Zijn Er Voor Het Monteren Van Video

Video: Welke Programma's Zijn Er Voor Het Monteren Van Video
Video: Welk montageprogramma kan je het best gebruiken? | Monteren voor Beginners | Editen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Als je met video gaat werken, je eigen films en clips maakt, heb je een speciaal videobewerkingsprogramma nodig waarin je videobestanden kunt toevoegen, titels en speciale effecten kunt toevoegen.

Welke programma's zijn er voor het monteren van video
Welke programma's zijn er voor het monteren van video

Windows film bewerker

Een van de meest populaire videobewerkingsprogramma's is de gratis Windows Movie Maker-applicatie die bij het Windows-besturingssysteem wordt geleverd. Het heeft functies voor het importeren van muziek, foto's, videobestanden, video-effecten en frameovergangen. Dit is een heel handig programma dat alles automatisch kan doen, inclusief het bewerken van een film met titels en aftiteling in een van de geselecteerde stijlen. De functies voor het vervangen van het lettertype, de tekstkleur en de animatie zijn hier ook beschikbaar. En er is een freeze frame-optie waarmee je een afbeelding kunt maken van elk fragment van de video. De voltooide clip kan direct op schijf worden gebrand of in een bepaalde kwaliteit en formaat op een computer worden opgeslagen.

CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector 11 (of een andere versie) is een ander handig programma dat de installatie niet verstoort als je met video werkt. Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer functioneel. Hierin is het mogelijk om van foto's en video's een kleurrijke film te maken, indien nodig kun je achtergrondmuziek toevoegen. Er is ook een rijke bibliotheek met speciale effecten, titels, overgangen, beeld-in-beeld-objecten, de mogelijkheid om geluidsbestanden te mixen, menu's te maken en de voltooide film op schijf te branden.

Als u video's moet knippen en transcoderen, gebruikt u de VirtualDubMod-app.

Movavi Video-editor

Movavi Video Editor is een multifunctionele editor voor het bewerken van video's. Op de officiële website van de fabrikant (en niet alleen) kunt u echter een gratis versie van het programma downloaden en installeren voor informatieve doeleinden. Het voordeel van de video-editor is dat deze met alle videoformaten werkt en een enorm pakket aan tools heeft voor het verwerken en bewerken van video, een bibliotheek met speciale effecten en de mogelijkheid om video en audio van de meeste bronnen vast te leggen: inclusief van een tv-tuner, camera, vanaf het scherm tijdens gesprekken in sociale netwerken en Skype. U kunt hier ook soundtracks en ondertitels toevoegen. Over het algemeen is het programma goed en zonder onnodige problemen.

Sommige programma's ondersteunen mogelijk niet alle videoformaten, dus zorg ervoor dat u een mediaconverter op uw computer installeert. U kunt bijvoorbeeld "Format Factory", SUPER, Video Convert Premier gebruiken.

Topstudio

Pinnacle Studio is krachtig, meer voor professionals. Maar ze heeft ook enorm veel mogelijkheden. De applicatie kan met meerdere videotracks werken, wat erg handig is bij het bewerken van films met levendige speciale effecten. Voordelen - mooie interface, hints. Het nadeel van het programma is dat het tijdens het gebruik veel ruimte op de harde schijf in beslag neemt.

muvee onthullen

Muvee Reveal 8 is ideaal voor diegenen die niet veel tijd willen besteden aan het maken van een film. Voeg gewoon foto- en videobestanden, achtergrondmuziek, spraakopname (indien nodig) toe aan het project, selecteer de stijl van de toekomstige bioscoop, voeg titels en aftiteling toe en start het proces van het maken van een film. Het programma doet de rest vanzelf, en in zeer goede kwaliteit.

Aanbevolen: