Welke Programma's Zijn Er Voor Het Maken Van Video's

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Zijn Er Voor Het Maken Van Video's
Welke Programma's Zijn Er Voor Het Maken Van Video's

Video: Welke Programma's Zijn Er Voor Het Maken Van Video's

Video: Welke Programma's Zijn Er Voor Het Maken Van Video's
Video: Welk montageprogramma kan je het best gebruiken? | Monteren voor Beginners | Editen | de Videomakers 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het maken van je eigen video van foto's, muziekbestanden en video's niet langer een bepaald probleem. De aanwezigheid van gespecialiseerde software maakt het proces van videobewerking interessant en opwindend.

Welke programma's zijn er voor het maken van video's
Welke programma's zijn er voor het maken van video's

Thuis een film maken is eenvoudig

Als je je afvraagt welk programma het beste is voor het bewerken van je eigen video, haast je dan niet om je keuze tegen te houden. Elk van de toepassingen heeft zijn eigen voor- en nadelen, zijn eigen set tools en sjablonen die u niet in een ander programma zult vinden. Daarom is het niet overbodig om meerdere video-editors op uw computer te installeren, waarvan de mogelijkheden kunnen worden gecombineerd, gecombineerd en gebruikt om het beste eindresultaat te verkrijgen.

Wat je precies kiest, is aan jou. Maar kennismaken met de meest populaire programma's voor het maken van videoclips kan geen kwaad. Let bijvoorbeeld op de standaard Windows Movie Maker-applicatie, die bij de montage van het Windows-besturingssysteem zit. Het programma is multifunctioneel, het stelt je in staat om foto's, videobestanden te combineren, ze te bedekken met achtergrondmuziek, overgangen en video-effecten, titels en titels van een film of de afzonderlijke delen ervan in te stellen. Ook is er een functie voor het maken van een autofilm, waarmee je op de automatische piloot een video kunt maken. U hoeft alleen een stijl voor de voltooide clip te kiezen en het proces te starten. Het programma is vrij eenvoudig te gebruiken, dus zelfs een beginner kan het onder de knie krijgen.

Handige videoprogramma's

U kunt foto's, muziek, tekst en een verscheidenheid aan overgangs- en kadereffecten aan uw video toevoegen met behulp van de kleine maar bruikbare PhotoToFilm-toepassing. Toegegeven, in tegenstelling tot de meeste programma's heeft het geen rijke bibliotheek met sjablonen, maar het kan een eenvoudige videoclip maken.

Sony's Vegas Movie Studio HD Platinum-applicatie heeft goede prestaties en functionaliteit. Het is een krachtige video-editor waarmee je een film van hoge kwaliteit kunt maken met prachtige speciale effecten, overgangen. Er zijn ook functies voor het overlappen van muziek en tekst en een heleboel andere handige en noodzakelijke hulpmiddelen voor videobewerking.

Wondershare Vivideo 2 is een ander programma voor het maken van volledige clips en video's. Rijke bibliotheek met sjablonen, overgangen, geanimeerde dia-overgangseffecten. Ondersteunt alle bekende audio-, foto- en videoformaten. De voltooide film kan op dvd worden gebrand en ook op alle draagbare media worden bekeken.

Een heel eenvoudig Xilisoft Movie Maker-programma. Hiermee kunt u heel snel niet alleen de video samenstellen, maar indien nodig ook videobestanden bewerken, knippen, in delen verdelen en de video lijmen.

Aanbevolen: