Hoe Photoshop-vernieuwing Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop-vernieuwing Uit Te Schakelen
Hoe Photoshop-vernieuwing Uit Te Schakelen

Video: Hoe Photoshop-vernieuwing Uit Te Schakelen

Video: Hoe Photoshop-vernieuwing Uit Te Schakelen
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Automatische update van applicaties maakt het mogelijk om hun code in overeenstemming met de huidige versie op de server van de ontwikkelaar te behouden zonder enige inspanning van de kant van de gebruiker van het programma. Maar de gebruiker is natuurlijk de eigenaar van zijn computer en heeft de mogelijkheid om alle processen naar eigen goeddunken in en uit te schakelen. Dit geldt ook voor de auto-update-optie van de grafische editor Adobe Photoshop.

Hoe Photoshop-vernieuwing uit te schakelen
Hoe Photoshop-vernieuwing uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Start de grafische editor, open de "Help"-sectie in het menu en selecteer het item "Updates". Hiermee wordt de Application Manager gestart, die wordt gebruikt om alle Adobe Systems-toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd bij te werken. Klik op "Voorkeuren" in het toepassingsvenster en een lijst met alle momenteel ondersteunde programma's verschijnt aan de rechterkant van het venster. Schakel het selectievakje naast Adobe Photoshop uit en klik op Voltooien.

Stap 2

Een andere manier om updates uit te schakelen, maakt gebruik van de oorspronkelijke mogelijkheden van het besturingssysteem en vereist geen grafische editor. Voer het hulpprogramma uit voor het configureren van autorun-programma's en opstartbeheer van het besturingssysteem - MSConfig. Als Photoshop is geïnstalleerd op een computer met Windows 7 of Vista, klikt u op Win, typt u msconfig en drukt u op Enter. In dezelfde versies en eerdere versies van het besturingssysteem kunt u het dialoogvenster voor het starten van het programma gebruiken - druk op de toetscombinatie Win + R, voer dezelfde naam in en druk op dezelfde toets.

Stap 3

Ga in het geopende hulpprogrammavenster naar het tabblad "Opstarten" en zoek in de kolom "Opstartitem" de regel Adobe Updater Startup Utility. Schakel het selectievakje van deze regel uit en klik op de knop OK. Het hulpprogramma geeft een bericht weer waarin staat dat een herstart vereist is om dergelijke wijzigingen door te voeren - kies ervoor om onmiddellijk opnieuw op te starten of uit te stellen tot de volgende keer dat u de computer aanzet.

Stap 4

Als u een firewall op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken om te voorkomen dat een programma toegang krijgt tot internet. De volgorde van acties hangt in dit geval af van het type computerbeveiligingstoepassing dat wordt gebruikt. Als u bijvoorbeeld AVG Internet Security gebruikt, klikt u op het programmapictogram in het systeemvak om het configuratiescherm te openen en klikt u op het pictogram Firewall. Zoek vervolgens de link Geavanceerde instellingen en gebruik deze om de lijst met applicaties van de firewall te openen.

Stap 5

Zoek Adobe Photoshop in de kolom Toepassingsnaam en klik op het bijschrift in de cel rechts ervan. Er wordt een lijst geopend waarin u de opdracht "Blokkeren" moet selecteren. Doe hetzelfde voor de AAM Updates Notifier Application-regel en optioneel voor alle andere regels die beginnen met het woord Adobe. Klik vervolgens op de OK-knop.

Aanbevolen: