Hoe Een Netwerkkaartstuurprogramma Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Netwerkkaartstuurprogramma Te Identificeren?
Hoe Een Netwerkkaartstuurprogramma Te Identificeren?

Video: Hoe Een Netwerkkaartstuurprogramma Te Identificeren?

Video: Hoe Een Netwerkkaartstuurprogramma Te Identificeren?
Video: Het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter opnieuw installeren via Apparaatbeheer in Windows 2024, Mei
Anonim

Na het installeren van het besturingssysteem is het uiterst belangrijk om voor sommige apparaten de juiste versies van de werkbestanden te selecteren. Vaker wel dan niet zal het installeren van nieuwe stuurprogramma's de hardwareprestaties verbeteren.

Hoe een netwerkkaartstuurprogramma te identificeren?
Hoe een netwerkkaartstuurprogramma te identificeren?

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

U kunt verschillende methoden gebruiken om de stuurprogramma's voor uw netwerkkaart te vinden. Probeer eerst de bestanden te vinden die u nodig hebt door de officiële website van de fabrikant van dit apparaat te bezoeken. Als u een mobiele computer instelt, is het logisch om de site van de ontwikkelaars van dit apparaat te bezoeken.

Stap 2

Download de gevonden bestanden. Pak ze uit uit het archief met behulp van het WinZip-programma of een equivalent daarvan. Druk nu op de toets "Start" en klik met de rechtermuisknop op het item "Deze computer". Ga naar pc-eigenschappen.

Stap 3

Open het menu Apparaatbeheer en zoek de juiste netwerkadapter. Ga naar de eigenschappen van dit apparaat. Selecteer het menu Stuurprogramma's en klik op de knop Bijwerken. Selecteer in het volgende dialoogvenster Installeren vanuit een lijst of een specifieke locatie.

Stap 4

Wijs nu naar de map op uw harde schijf waar de uitgepakte stuurprogramma's zich bevinden. Wacht op de automatische selectie van de benodigde bestanden en hun installatie.

Stap 5

Het grootste probleem is dat het niet altijd mogelijk is om verbinding te maken met internet zonder een netwerkkaart te gebruiken. In dergelijke situaties wordt het aanbevolen om aanvullende hulpprogramma's te gebruiken, zoals Sam Drivers.

Stap 6

Voer het bestand dia-drv.exe uit vanuit de map Sam Drivers. Wacht terwijl het programma de aangesloten apparaten scant. Nadat het hulpprogramma is geladen, vinkt u de vakjes aan die betrekking hebben op netwerkapparaten, zoals LAN Atheros en LAN Others.

Stap 7

Klik op de knop Geselecteerde installeren en selecteer Typische installatie in het vervolgkeuzemenu. Bevestig de installatie van niet-geverifieerde stuurprogramma's. Start uw computer opnieuw op nadat u de bovenstaande handelingen hebt uitgevoerd.

Stap 8

Open Apparaatbeheer en controleer of de netwerkkaart goed werkt. Als het programma de stuurprogramma's niet automatisch ophaalt, gebruik dan de methode die is beschreven in de derde en vierde stap. Geef daarbij de map op waarin u het programma Sam Drivers hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: