Hoe U Uw Stem Kunt Opnemen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Stem Kunt Opnemen Op Een Computer
Hoe U Uw Stem Kunt Opnemen Op Een Computer

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Opnemen Op Een Computer

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Opnemen Op Een Computer
Video: How to Record Audio/Voice in Windows 10 (NO DOWNLOAD) 2024, Mei
Anonim

Veel mensen die hun eigen videozelfstudies maken, vragen zich af hoe ze spraak op een computer kunnen opnemen. Standaardtools voor besturingssystemen voldoen inderdaad niet aan dergelijke behoeften. Ik wil dat de stem met hoge kwaliteit wordt opgenomen, met de mogelijkheid om effecten over elkaar heen te leggen. Om dit probleem op te lossen, gebruiken we twee programma's: Adobe Audition en Audacity.

Hoe u uw stem kunt opnemen op een computer
Hoe u uw stem kunt opnemen op een computer

Noodzakelijk

  • 1) Microfoon
  • 2) Het gedurfde programma
  • 3) Adobe Audition-programma

instructies:

Stap 1

Eerst sluiten we de microfoon aan op je computer. Meestal bevindt de poort zich op de geluidskaart aan de achterkant van de computer en wordt deze in roze aangegeven. Daarna configureren we de microfoon via de standaard audiostuurprogramma-applicaties.

Stap 2

Open het audacity-programma. De interface hier is vrij eenvoudig en u zult het zelf zien. Om te beginnen, druk op "bestand", selecteer vervolgens "nieuw" of druk op de toetsencombinatie "ctrl + n". Boven aan de werkbalk zijn verschillende knoppen zichtbaar. Zij zijn verantwoordelijk voor het afspelen, terugspoelen, stoppen, pauzeren en opnemen. Om de opname te starten, drukt u op de knop "opnemen", die eruitziet als een rode cirkel. De hele opname is gestart en je kunt beginnen met het opnemen van je stem. Als u de opname wilt pauzeren, klikt u op de knop "pauzeren". Dan kun je weer verder gaan door nogmaals op deze knop te drukken. Druk na het einde van de opname op de "stop"-toets. Vervolgens selecteren we het item "bestand" en kiezen vervolgens tussen exporteren naar WAV of MP3. We slaan het geluidsbestand op.

Stap 3

We gaan door naar het volgende programma. Adobe Audition is een professionelere applicatie voor het maken en verwerken van spraakfragmenten. Klik op "bestand" en vervolgens op "nieuwe sessie". We zien meerdere tracks, op elk waarvan je tegelijkertijd kunt opnemen. Maar eerst moeten we ze voorbereiden op opname. We vinden het tabblad "hoofd", dat zich in het vak links van de bovenste track bevindt. We zien drie letters: G, S, Z. Door op de eerste te drukken, dempen we het geluid op deze track, door op de tweede te drukken, zetten we de solo-modus aan. Maar nu is de derde belangrijk voor ons, waarvan de opname de track zal voorbereiden op opname.

Stap 4

Zodra de track klaar is voor opname, zien we in de linkerbenedenhoek de knoppenbalk. In feite hetzelfde paneel als in het vorige programma. Druk op de opnameknop en begin met het opnemen van je stem. Druk aan het einde op stop.

Daarna gaan we verder met het opslaan van het bestand op de computer. Open het tabblad "bestand", vervolgens "exporteren" en het subitem "audiomixer". Selecteer de locatie om het bestand op te slaan, het type (MP3), klik op opslaan. Het spraakbestand is klaar.

Aanbevolen: