Hoe Het Geluidsniveau Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluidsniveau Te Verhogen?
Hoe Het Geluidsniveau Te Verhogen?

Video: Hoe Het Geluidsniveau Te Verhogen?

Video: Hoe Het Geluidsniveau Te Verhogen?
Video: Zo ga je slim om met een erfenis of schenking • Kijker aan Z 2024, Mei
Anonim

Elk audioapparaat dat u op uw computer aansluit, stelt standaard het audiovolume in op gemiddeld. Om het maximale volume te krijgen, moet u de instellingen wijzigen door de juiste applet in het "Configuratiescherm" te openen.

Hoe het geluidsniveau te verhogen?
Hoe het geluidsniveau te verhogen?

Noodzakelijk

Besturingssysteem van de Windows-familie

instructies:

Stap 1

Wanneer u een apparaat aansluit op de bussen van de geluidskaart, verschijnt er een venster op het scherm waarin u een bepaalde parameter moet opgeven. Als u bijvoorbeeld een audiosysteem aansluit op de aansluiting van iemand anders (voor een microfoon), moet u het type apparaat en het doel ervan selecteren. Opgemerkt moet worden dat u voor de subwoofer het type luidsprekers moet specificeren dat als hoofdkanaal (middenkanaal) wordt gebruikt.

Stap 2

Ga dan naar de instellingen van het geluidsstuurprogramma. Dubbelklik hiervoor op het luidsprekerpictogram in het systeemvak (systeempaneel), u ziet het venster "Algemeen volume". Deze applet kan worden opgeroepen via het "Configuratiescherm", voer het item "Geluiden en audioapparaten" uit en klik op het tabblad "Audio" op de knop "Volume". Hier kunt u de volume-instellingen voor het systeemgeluid wijzigen, maar ook voor afzonderlijke items, bijvoorbeeld "Geluid", "Gesynthetiseerd geluid", "CD", enz.

Stap 3

Als u het gewenste element niet ziet, kunt u het toevoegen. Klik in het bovenste menu op "Instellingen" ("Opties") en selecteer het commando "Eigenschappen". Selecteer in het geopende venster de vereiste parameters en plaats er een vinkje naast en klik vervolgens op de knop "OK". U kunt ook ongebruikte parameters deselecteren.

Stap 4

Keer nu terug naar het venster "Algemeen volume" en stel de waarden van de geselecteerde parameters in op de maximale waarde door de schuifregelaar omhoog te schuiven. Houd er rekening mee dat er naast elke parameter een selectievakje "Uit" staat. Als er een markering in staat, moet deze worden verwijderd, omdat: deze optie dempt het geluid volledig.

Stap 5

Start een muziekspeler en controleer op het hoogst mogelijke geluid. Schuif hiervoor de schuifregelaar naar de uiterst rechtse positie met behulp van het muiswiel of door de schuifregelaar zelf met de aanwijzer vast te pakken. Als je een multimediatoetsenbord hebt, kun je het geluidsniveau aanpassen met speciale toetsen.

Aanbevolen: