Hoe Het Laptopvolume Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Laptopvolume Te Verhogen
Hoe Het Laptopvolume Te Verhogen

Video: Hoe Het Laptopvolume Te Verhogen

Video: Hoe Het Laptopvolume Te Verhogen
Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2024, Mei
Anonim

Velen van degenen die laptops gebruiken, hebben ongetwijfeld gemerkt dat het volume van de ingebouwde luidsprekers te laag is om 's avonds naar de nieuwste filmmeesterwerken te kijken. Vaak hoef je alleen maar te luisteren, wat weinig plezier geeft aan zo'n kijkbeurt.

Hoe het laptopvolume te verhogen
Hoe het laptopvolume te verhogen

Het is nodig

  • Software:
  • - Mediaspeler Klassiek;
  • - CyberLink PowerDVD;
  • - Kmspeler.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om het volume van de luidsprekers van je laptop te verhogen tijdens het kijken van films. Elke methode is afhankelijk van de geïnstalleerde software. Als je het K-Lite Codec Pack hebt geïnstalleerd, heb je Media Player Classic misschien gezien tussen andere programma's in deze set. Het kan worden gebruikt om het volume van de bestanden die worden bekeken en beluisterd kunstmatig te verhogen.

Stap 2

Open het programma, zoek het gedeelte Bekijken in het bovenste menu en selecteer Opties. Ga in het geopende venster naar het blok Interne filters (aan de linkerkant van het venster), selecteer het gedeelte Audioschakelaar. Aan de rechterkant van het venster ziet u een Boost-schuifregelaar, verplaats deze naar uiterst rechts en klik op de knoppen Toepassen en OK. Na ongeveer een seconde wordt het geluidsniveau automatisch verhoogd.

Stap 3

Als CyberLink PowerDVD op uw laptop is geïnstalleerd, kunt u proberen het geluidsniveau hiermee te verhogen. Klik met de rechtermuisknop in het hoofdvenster van het programma, selecteer het Configuratie-item in het contextmenu of druk op de sneltoets Ctrl + C.

Stap 4

Ga in het geopende venster naar het gedeelte Audio en klik op de knop Geavanceerd. Maak onder de aangeboden opties een keuze voor Noisy Environment. Klik twee keer op de OK-knoppen. Speel een video af en stel het maximale volume in, het zou genoeg moeten zijn voor een aangename kijkervaring (zonder te proberen de spraak van de acteurs te horen).

Stap 5

Maar als je constant de Kmplayer-speler gebruikt, heb je niet langer alle voorgaande gebaren nodig. Deze speler is luid en wordt geleverd met een aantal belangrijke codecs. Scroll met het muiswiel omhoog om het volume te verhogen. Het programma heeft ook een functie om het geluidsniveau automatisch aan te passen, afhankelijk van de kwaliteit van de opname.

Aanbevolen: