Hoe De Snelheid Te Verhogen Tijdens Het Downloaden Van Het Programma

Hoe De Snelheid Te Verhogen Tijdens Het Downloaden Van Het Programma
Hoe De Snelheid Te Verhogen Tijdens Het Downloaden Van Het Programma

Video: Hoe De Snelheid Te Verhogen Tijdens Het Downloaden Van Het Programma

Video: Een programma downloaden en installeren 2022, September
Anonim

Bij het downloaden van programma's, muziek, video's of films via internet voel je je soms erg geïrriteerd door de lage snelheid, door pauzes en de noodzaak om opnieuw te beginnen met downloaden. Om dit te voorkomen, moet u de downloadsnelheid van programma's verhogen.

Hoe de snelheid te verhogen tijdens het downloaden van het programma
Hoe de snelheid te verhogen tijdens het downloaden van het programma

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Veel van de snelheid hangt af van het modem dat u gebruikt. Als je een USB-modem hebt, zal de snelheid niet te hoog zijn. Voor snellere bestandsdownloads sluit u glasvezel aan, die u een snelle internetverbinding biedt. Als dit niet mogelijk is, schakel dan bij het downloaden van een programma of een ander bestand alle actieve applicaties en programma's uit. Dit kan de snelheid verhogen, maar slechts in geringe mate.

Stap 2

Een andere manier om de snelheid te verhogen is door uw tariefplan te wijzigen. Een duurder tarief zorgt ook voor een hogere snelheid. Maar nogmaals, een verhoging van de betaling voor het gebruik van de modem is geen garantie voor hoge snelheid. Downloadsnelheden variëren aanzienlijk tussen browsers. Installeer daarom, om het te verhogen, een andere browser, waarvan de technische specificaties een hoge downloadsnelheid omvatten.

Stap 3

Een effectieve manier om de snelheid te verhogen, is door het juiste programma te installeren. Bijvoorbeeld Master downloaden. Met dit programma kun je muziek of video's en andere bestanden met een hogere snelheid van internet downloaden. Bovendien, als de verbinding wordt verbroken, zal het programma de download herstellen op het moment van de onderbreking. U hoeft de download niet opnieuw te starten.

Stap 4

Om verbinding te maken met het Download Master-programma, downloadt u het van internet en installeert u het op uw computer. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Begin er altijd mee bestanden te uploaden. Dan ben je verzekerd van een hoge downloadsnelheid. Het is ook vermeldenswaard dat u met behulp van deze software de downloadlijsten kunt sorteren, ze in verschillende categorieën kunt opslaan en een beschrijving van de programma's kunt maken. Zorg ervoor dat u bij het installeren van het programma de internetverbinding aangeeft die op uw computer is geïnstalleerd.

Populair per onderwerp