Snel Leren Typen Op Het Toetsenbord In Het Spel

Inhoudsopgave:

Snel Leren Typen Op Het Toetsenbord In Het Spel
Snel Leren Typen Op Het Toetsenbord In Het Spel

Video: Snel Leren Typen Op Het Toetsenbord In Het Spel

Video: Snel Leren Typen Op Het Toetsenbord In Het Spel
Video: HOW TO: SNEL LEREN TYPEN | Hoe plaats je je handen? 2024, April
Anonim

Snel toetsenbordwerk tijdens het spel kan de speler helpen de overwinning op tegenstanders te behalen en de nodige informatie op tijd naar zijn teamgenoten te sturen tijdens het multiplayer-spel. Er zijn speciale technieken en toepassingen om snel typen te leren.

Snel leren typen op het toetsenbord in het spel
Snel leren typen op het toetsenbord in het spel

instructies:

Stap 1

Koop een speciaal toetsenbord met polssteun. Bovendien moet het organisch en comfortabel zijn, met de toetsen gerangschikt op een manier die bij u past. Momenteel worden er zelfs speciale toetsenborden geproduceerd voor games van verschillende genres - shooters, strategieën, enz., waarvan de toetsen zo handig mogelijk voor de spelers zijn geplaatst. Daarnaast is het wenselijk om een softwarefunctie te hebben om de toetsen voor jezelf te herconfigureren.

Stap 2

Zorg dat je comfortabel aan tafel zit. Zet de stoel dichter naar hem toe. Ga rechtop zitten met je rug tegen je rug. Zet je voeten op de grond. Houd uw ellebogen iets boven de tafel zodat uw onderarmen en handen comfortabel op de tafel en het toetsenbord kunnen rusten, waardoor typen gemakkelijker wordt.

Stap 3

Probeer met ontspannen vingers op het toetsenbord te typen, belast uw pols niet te veel. Als u zich moe voelt, strek dan uw armen en speel dan verder. Zorg ervoor dat u de juiste lay-out gebruikt voor het afdrukken. Gebruik Punto Switcher om snel tussen talen te wisselen.

Stap 4

Oefen met typen buiten het spel. Druk meerdere pagina's met tekst af, time uw tijd en probeer het resultaat te verbeteren. Je kunt speciale applicaties gebruiken, zoals Keyboard Solo, waarmee je kunt leren typen zonder zelfs maar naar het toetsenbord te kijken.

Stap 5

Probeer je typevaardigheid te oefenen door de speciale Clav Race online game te spelen. U krijgt verschillende typesnelheidstests aangeboden die u samen met andere online concurrenten zult uitvoeren. Dit is een erg leuk en verslavend spel waarbij je constant je vaardigheden moet verbeteren om andere spelers voor te blijven.

Aanbevolen: