Snel Leren Schrijven Op Het Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Snel Leren Schrijven Op Het Toetsenbord
Snel Leren Schrijven Op Het Toetsenbord

Video: Snel Leren Schrijven Op Het Toetsenbord

Video: Snel Leren Schrijven Op Het Toetsenbord
Video: Windows sneltoetsen | 👉 Sneller en handiger werken met het toetsenbord (easy!) 2024, April
Anonim

Breng je veel tijd door achter de computer? Werk, chat, schrijf je brieven? Wil je snel leren typen zonder naar het toetsenbord te kijken? Leren. Het is niet moeilijk. Laat je vrienden en collega's jaloers op je zijn.

Snel leren schrijven op het toetsenbord
Snel leren schrijven op het toetsenbord

instructies:

Stap 1

Maak een plan om u de snelle, blinde tienvingermethode te leren typen.

Stap 2

Begin de methode onder de knie te krijgen door snel de ondersteuningstoetsen FYVA en OLDZh op het toetsenbord te vinden en uw vingers erop vast te pinnen:

1) F - pink van de linkerhand;

2) S - de ringvinger van de linkerhand;

3) B - middelvinger van de linkerhand;

4) A - wijsvinger van de linkerhand;

5) O - wijsvinger van de rechterhand;

6) L - middelvinger van de rechterhand;

7) D - ringvinger van de rechterhand;

8) F - de pink van de rechterhand Het basisgedeelte van de cursus begint met de studie van deze toetsen. Het houden van uw vingers boven deze toetsen zoals hierboven beschreven is de klassieke werkhandpositionering van de blinde methode. De belangrijkste toetsen zijn A en O, ze zijn gelabeld voor blind zoeken. Leer ze snel te vinden.

Stap 3

Kies een (of meerdere) toetsenbordtrainers. Ze verschillen in een grote verscheidenheid aan interfaces, moeilijkheidsgraden, er zijn zowel gratis als betaalde programma's. De toetsenbordsimulator is een speciaal programma voor een personal computer met een reeks oefeningen die helpen om de locatie van de toetsen snel en duidelijk te onthouden. Bovendien breiden simulators geleidelijk het aantal toetsen uit dat u moet onthouden, te beginnen met A en O. Tijdens de training evalueert het programma de snelheid en kwaliteit van het typen. De meest populaire zijn:

1) Solo op het toetsenbord;

2) Tijdsnelheid;

3) uithoudingsvermogen;

4) Alle10;

5) Toetsenbordsimulator Oefeningen op de toetsenbordsimulator moeten elke dag enige tijd worden gegeven (ongeveer 1-1, 5 uur). Dus de vaardigheid is beter aangeleerd.

Stap 4

Lijm de toetsenbordtoetsen zo dat de symbolen niet zichtbaar zijn, zodat alleen de ondersteunende letters A en O zichtbaar zijn. Verzegelen kan met papier, pleister, plakband. Probeer geen lijm op de toetsen achter te laten nadat u ze opnieuw hebt geopend; dit voorkomt dat u naar een aanwijzing zoekt door naar het toetsenbord te kijken en uw vingergeheugen en motorgeheugen laten werken. Men hoeft alleen maar het ongemak te overwinnen van het feit dat de toetsen niet zichtbaar zijn.

Stap 5

Zorg ervoor dat u na het voltooien van de training regelmatig typt, anders gaan ritme en snelheid verloren.

Aanbevolen: