Hoe De Videokabel Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Videokabel Aan Te Sluiten?
Hoe De Videokabel Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Videokabel Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Videokabel Aan Te Sluiten?
Video: How To Solve Check Video Cable problem | Step By Step | Computer User Must Know | #DishuTech4u | 2024, Mei
Anonim

In sommige situaties is het nodig om meerdere monitoren op de computersysteemeenheid aan te sluiten. Zelfs relatief oude tv's kunnen als extra weergaveapparaat worden gebruikt.

Hoe de videokabel aan te sluiten?
Hoe de videokabel aan te sluiten?

Noodzakelijk

S-videokabel

instructies:

Stap 1

Om de TV op de systeemeenheid aan te sluiten, is het noodzakelijk dat beide apparaten identieke of verwisselbare zend- en ontvangstkanalen hebben. Houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat u uw oude tv op een nieuwe videokaart kunt aansluiten. Zoek de benodigde connectoren op je tv en videokaart. In dit geval zijn dit S-Video-kanalen.

Stap 2

Koop een videosignaalkabel met poorten om aan te sluiten op de S-video In- en Out-poorten. Maak deze verbinding. Zet de tv en de computersysteemeenheid aan.

Stap 3

Als u geen andere video-uitvoerapparaten gebruikt, gebruikt u de tv alsof het een normale monitor is. Overbelast CRT-tv's natuurlijk niet door een te helder beeld op hun display te geven. Dit zal het apparaat gewoon verpesten.

Stap 4

Als u de tv als extra video-uitvoerapparaat gebruikt, past u de parameters van de videoadapter naar wens aan. Er zijn twee hoofdtypen voor het instellen van meerdere monitoren: duplicatie en uitbreiding.

Stap 5

Open het menu Configuratiescherm en ga naar het submenu Vormgeving en persoonlijke instellingen (Windows Seven). Open het menu "Beeldscherm" en selecteer "Beeldscherminstellingen aanpassen".

Stap 6

Bovenaan dit menu ziet u een afbeelding van twee monitoren. Selecteer Dit scherm dupliceren. Na het activeren van deze parameter wordt op beide schermen hetzelfde beeld weergegeven. Dit is handig wanneer u afzonderlijke items op een groot scherm moet bekijken.

Stap 7

Om volledig gebruik te maken van de twee schermen tegelijkertijd, selecteert u de optie Dit scherm uitbreiden. Met deze instelling van de monitor- en tv-instellingen kunt u beide apparaten tegelijkertijd gebruiken om verschillende taken uit te voeren.

Aanbevolen: