Een Film Uploaden Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Een Film Uploaden Naar Schijf
Een Film Uploaden Naar Schijf

Video: Een Film Uploaden Naar Schijf

Video: Een Film Uploaden Naar Schijf
Video: Een video vanaf je harde schijf uploaden naar LesLinq 2024, April
Anonim

Een ogenschijnlijk eenvoudige taak is niet eenvoudig op te lossen. Hoe een film op een schijf branden (gooien)? Het eenvoudigweg slepen en neerzetten van het bestand naar uw schijfpictogram is onmisbaar. U kunt een speciaal programma gebruiken dat voor deze functie is aangescherpt en u snel zal helpen het resultaat te bereiken.

Een film uploaden naar schijf
Een film uploaden naar schijf

Noodzakelijk

Computer, Nero Express-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik de populaire Nero Express-software. Voer het uit door te dubbelklikken op de snelkoppeling.

Stap 2

Selecteer in het aangeboden menu "Gegevens-dvd maken …" en ga automatisch verder met het creatieproces.

Stap 3

Zoek in het programmavenster rechtsboven de knop "Toevoegen +" en zoek op uw computer naar het bijbehorende bestand of meerdere filmbestanden. Selecteer uw dvd-schijf in de vervolgkeuzelijst bovenaan. Hieronder vindt u een strook met informatie over de resterende vrije ruimte op uw schijf. Voeg zoveel films toe aan de schijf als nodig is totdat de balk de rode lijn bereikt. Klik op de knop Volgende om door te gaan.

Stap 4

De volgende stap is het configureren van de opnameparameters, het toewijzen van een naam aan de schijf, het selecteren van de opnamesnelheid en meer. Om de opname te starten, klikt u op de knop "Opnemen". Wacht tot de procedure is voltooid totdat de informatiecapsule vol is. Als gevolg hiervan verlaat de schijf automatisch de dvd-rom.

Aanbevolen: