Een Foto Uploaden Van Een Computer Naar Een Schijf

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Van Een Computer Naar Een Schijf
Een Foto Uploaden Van Een Computer Naar Een Schijf

Video: Een Foto Uploaden Van Een Computer Naar Een Schijf

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2023, Februari
Anonim

Niet iedereen is goed thuis in computers, zoals we zouden willen, maar dit kan gemakkelijk worden geleerd, en nog meer de basisprincipes zoals kopiëren, verschillende mappen maken en bestanden van een computer naar schijf dumpen.

Een foto uploaden van een computer naar een schijf
Een foto uploaden van een computer naar een schijf

instructies:

Stap 1

Om te beginnen moet je de computer aanzetten. Nadat de computer is opgestart, kunt u ermee aan de slag. Open de diskettedrive door op de knop op uw processor te drukken. Plaats er een schijf in. Druk op de knop om de schijf te sluiten en de computer kan beginnen te werken.

Stap 2

Meestal opent de computer automatisch een venster waarin u wordt gevraagd een methode te selecteren om met de schijf te werken. Maar als er een fout is opgetreden, kunt u dit handmatig doen. U moet naar het menu van het startpaneel gaan en daar "Mijn computer" zoeken. Nadat je een map met de naam "Deze computer" hebt gevonden, klik je op deze map, en een nieuw venster zal voor je openen, waar een lijst met schijven wordt weergegeven, maar je hebt schijf E nodig. Klik op deze schijf, en je hebt een nieuw venster waarin je je foto's kunt slepen. Om ervoor te zorgen dat het venster u tijdens het verdere werk niet hindert, kunt u het eenvoudig minimaliseren.

Stap 3

Vervolgens moet u de map openen met de foto's die u naar de schijf wilt uploaden en in deze map de afbeeldingen zoeken die u wilt kopiëren. Kopieer de benodigde afbeeldingen. Dit gebeurt als volgt. Klik met de rechtermuisknop op de foto die u nodig hebt, selecteer "Kopiëren", open vervolgens het venster van de E-schijf en klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". De momentopname staat op schijf. Als u de hele map met foto's als geheel wilt kopiëren, moet u niet afzonderlijke afbeeldingen kopiëren, maar de map in één keer.

Stap 4

Nadat de snapshots die je nodig hebt naar schijf zijn gekopieerd, zie je in het venster aan de linkerkant "Branden naar schijf". Klik op deze inscriptie en de foto's worden naar schijf geschreven.

Populair per onderwerp