Een Film Uploaden Naar De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Film Uploaden Naar De Navigator
Een Film Uploaden Naar De Navigator

Video: Een Film Uploaden Naar De Navigator

Video: Een Film Uploaden Naar De Navigator
Video: Official Trailer: LIFE AFTER THE NAVIGATOR (Flight of the Navigator documentary) - OUT NOW!! 2024, Mei
Anonim

Informatietechnologie stelt een persoon in staat om meerdere functies in één apparaat te gebruiken. De navigator is bijvoorbeeld ontworpen om u in uw auto te begeleiden, maar u kunt op veel apparaten films kijken.

Een film uploaden naar de navigator
Een film uploaden naar de navigator

instructies:

Stap 1

Om een specifieke film in de navigator te laden, moet u een speciale kabel voorbereiden, met behulp waarvan bestanden van de computer naar het bestandssysteem van de navigator worden overgebracht. In de regel moet u eerst de optimale resolutie voor de film voorbereiden, omdat de navigator de film, waarvan de resolutie hoger is dan de resolutie van het apparaat zelf, niet kan afspelen. Controleer de documenten voor de resolutie van het navigatiesysteem. Zoek verder op internet de film waarin u geïnteresseerd bent met exact deze resolutie of hercodeer de film.

Stap 2

Steek de kabel eerst in de navigator en vervolgens in de pc. Zodra het apparaat is geïdentificeerd, verschijnt er een verkenner, waarmee u alle bestanden kunt bekijken die beschikbaar zijn in het navigatorsysteem. Er moet echter worden opgemerkt dat een groot aantal bestanden het systeem kan vertragen, dus het is het beste om apparaten voor informatieopslag te gebruiken. In de regel heeft elk navigatieapparaat een sleuf voor een geheugenkaart. Koop zo'n kaart. Plaats het in uw apparaat en sluit uw navigator aan op uw computer.

Stap 3

Zoek de videomap. Breng de film over die je daar hebt gedownload. Verwijder vervolgens het apparaat van de computer. Probeer een film af te spelen zodra de navigator is ingeschakeld. Als het niet kan worden afgespeeld, is er een probleem met de resolutie. Vergeet ook niet dat navigators nogal zwakke ingebouwde luidsprekers hebben en dat het bijna onmogelijk is om extra apparaten aan te sluiten. Als je vaak films kijkt in je auto, kun je misschien beter een kleine dvd-speler kopen die speciaal voor dat doel is ontworpen. De kosten van een dergelijk apparaat variëren van 3000 en meer duizend roebel, maar de afspeelkwaliteit zal veel beter zijn.

Aanbevolen: