Een Video Uploaden Van Een Recorder Naar Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Video Uploaden Van Een Recorder Naar Een Computer
Een Video Uploaden Van Een Recorder Naar Een Computer

Video: Een Video Uploaden Van Een Recorder Naar Een Computer

Video: Een Video Uploaden Van Een Recorder Naar Een Computer
Video: How To Record Your Computer Screen FREE! (WORKS 2021 + BEST Settings) 2024, April
Anonim

Als een videorecorder in de auto is geïnstalleerd, zal het voor de bestuurder veel gemakkelijker zijn om zijn onschuld te bewijzen bij een ongeval. En het zal erg teleurstellend zijn als zo'n belangrijke video per ongeluk wordt gewist of beschadigd. Daarom is het belangrijk om bij de eerste gelegenheid de video van de recorder naar de computer te resetten.

Videorecorder kan u helpen uw onschuld te bewijzen bij een ongeval
Videorecorder kan u helpen uw onschuld te bewijzen bij een ongeval

Voorbereiding op het werk

In de huidige verkeersomstandigheden is de DVR erg handig. Het hebben van een video van een ongeval kan niet alleen geld besparen, maar ook vrijheid. De veiligheid van de video hangt af van de juiste werking van het apparaat.

Nadat u de registrar hebt gekocht, hoeft u zich niet te haasten om deze in de auto te installeren. Begin met het lezen van de instructies. Ontdek de functionaliteit en het doel van de bedieningstoetsen. Het zal veel moeilijker zijn om dit onder stress te doen. Het kan u ook behoeden voor het per ongeluk verwijderen van een bestand vanwege een verkeerd ingedrukte knop.

Zorg ervoor dat u de werking van het apparaat controleert. Neem enkele proefclips op en sla ze op een geheugenkaart op. Als er problemen zijn, kunt u deze het beste thuis signaleren, in een ontspannen omgeving.

Koop een geheugenkaart met de grootst mogelijke capaciteit. De lengte van de opname hangt af van de hoeveelheid vrij geheugen. Zorg ervoor dat uw apparaat met deze hoeveelheid geheugen kan werken. Formatteer de kaart en test deze door er een video op op te nemen.

DVR's kunnen video opnemen in twee modi. In het eerste geval stoppen ze met opnemen wanneer de ruimte op de geheugenkaart opraakt. In het tweede geval gaat de opname in een lus en wordt de eerder opgenomen video gewist.

Om de video van het verkeersincident niet te verliezen, moet u de video van de recorder naar uw computer kopiëren. Mogelijk hebt u deze nodig bij communicatie met de verkeerspolitie of voor gerechtelijke procedures.

Hoe video van DVR naar computer te kopiëren

De eenvoudigste manier is om de USB-kabel te gebruiken die bij het apparaat wordt geleverd. Sluit het aan op de computerpoort en kopieer het vereiste bestand door het van de DVR-map naar de gewenste map op de computer te slepen en neer te zetten.

Als de kabel niet bij de hand is, kunt u een kaartlezer gebruiken. Dit apparaat is ontworpen om informatie van geheugenkaarten te lezen.

Haal de kaart uit de recorder en steek deze in de daarvoor bestemde sleuf op de kaartlezer. Sluit het aan op uw computer. Wanneer het de kaart detecteert, gaat u ernaartoe en kopieert u de benodigde bestanden naar uw pc.

Als je een laptop bij je hebt, kan dit de zaken een stuk makkelijker maken. Ten eerste kunt u de video niet op het kleine scherm van de recorder bekijken, maar op een volwaardige monitor. Dit kan de communicatie met verkeersagenten en andere deelnemers aan een verkeersongeval vereenvoudigen.

Ten tweede kun je de kans vergroten dat je je video opslaat. Dit is vooral belangrijk als politieagenten besluiten de geheugenkaart met de opname van gebeurtenissen te verwijderen en toe te voegen aan het protocol. Zelfs als de video verloren gaat, heb je er een kopie van.

Ten derde zijn veel laptopmodellen uitgerust met ingebouwde kaartlezers. Hiermee kunt u de video kopiëren zonder kabel.

Aanbevolen: