Een Film Uploaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Een Film Uploaden Naar IPod
Een Film Uploaden Naar IPod

Video: Een Film Uploaden Naar IPod

Video: Een Film Uploaden Naar IPod
Video: Convert u0026 Watch Videos For iPod Classic! 2020! 2024, Mei
Anonim

Om informatie van Apple naar draagbare spelers te kopiëren, is er een speciaal iTunes-programma, zonder welk deze actie, net als alle andere bewerkingen, niet beschikbaar zal zijn. Hetzelfde geldt voor andere Apple-apparaten.

Een film uploaden naar iPod
Een film uploaden naar iPod

Noodzakelijk

  • -iTunes;
  • - Gratis iPod-videoconverter.

instructies:

Stap 1

Als uw video een indeling heeft die door de iPod wordt ondersteund, start u iTunes, die u indien nodig kunt downloaden van de officiële Apple-website. Selecteer uw video in het bijbehorende menu aan de linkerkant van het scherm nadat u de apparaten met een USB-kabel hebt gekoppeld.

Stap 2

Sleep het naar het geheugen van uw draagbare speler en wacht tot de kopieerprocedure is voltooid. Deze optie is alleen mogelijk als u video's van een ondersteund formaat kopieert. De iPod werkt met de bestandsextensies.m4v, mp4 en mov.

Stap 3

Als uw video een indeling heeft die niet wordt ondersteund door uw draagbare iPod-apparaat, gebruikt u een speciale video-omzetter genaamd Free iPod Video Converter. Volg de standaardprocedures voor het installeren van deze software op uw computer nadat u de iTunes-software en andere mediaspelers hebt afgesloten.

Stap 4

Start de omvormer. Maak uzelf zorgvuldig vertrouwd met de interface en klik op de knop Bestanden toevoegen. Selecteer de gewenste film in het venster dat opent (u kunt ook rechtstreeks van een dvd converteren) of meerdere opnames tegelijk en ga vervolgens naar de parameterinstellingen.

Stap 5

Stel de vereiste configuratie in voor het doelbestand. Geef de instellingen voor het videoformaat en de beeldkwaliteit op. Als u de standaardparameters verlaat, zal het programma de instellingen aanpassen aan de weergavegrootte van uw draagbare iPod-speler. Codeer de opname en voeg deze vervolgens toe aan uw apparaat met iTunes-software. Koppel de speler los en test de video-opname door deze te starten.

Aanbevolen: