Hoe Speel Je Mkv

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Mkv
Hoe Speel Je Mkv

Video: Hoe Speel Je Mkv

Video: Hoe Speel Je Mkv
Video: Как воспроизводить файлы MKV в Windows 8 2024, Mei
Anonim

mkv is een modern formaat dat in wezen een multimediacontainer is. Dit formaat is gemaakt door binnenlandse ontwikkelaars en heet Matroska, d.w.z. matroesjka.

Hoe speel je mkv
Hoe speel je mkv

Noodzakelijk

  • - werkende computer
  • - bestand met de extensie.mkv

instructies:

Stap 1

Opgemerkt moet worden dat u met het juiste codec-pakket dergelijke bestanden in bijna elke speler kunt afspelen.

Stap 2

Maar als je niet wilt rommelen met het vinden van het juiste codec-pakket, gebruik dan een van de onderstaande gratis spelers.

Stap 3

De eerste op de lijst is Guruguru Online Movie Player of GOM Player. Het is helemaal gratis, het bestaat in versies voor een computer, tablet en telefoon. Kan streaming video afspelen.

Stap 4

Nummer twee is The KMP Player. Dit programma is ontwikkeld door Koreanen. Zeer handige en lichtgewicht speler, kan bijna alle formaten afspelen, zeer eenvoudig te installeren.

Stap 5

De op één na laatste op de lijst is Light Alloy. Deze speler stelt helemaal geen eisen aan computerbronnen, wat betekent dat hij geschikt is voor eigenaren van "kantoor"-machines, terwijl hij vrijwel elke video zonder problemen afspeelt.

Stap 6

Het laatste item op de lijst is MKV Player. Een heel eenvoudige speler met weinig functies, maar helemaal geen resourcevereisten. Het kan.mkv en andere formaten afspelen. Er zijn praktisch geen opties voor extra instellingen. Hiermee kun je de afspeelsnelheid wijzigen, ondertitels uitschakelen / inschakelen, en in feite eindigen hier de mogelijkheden. Maar als je een heel eenvoudige.mkv-speler wilt, is dit je optie.

Aanbevolen: