Hoe Speel Je Avi

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Avi
Hoe Speel Je Avi

Video: Hoe Speel Je Avi

Video: NENSI / Нэнси - Дым Сигарет с Ментолом (Official Studio AVI) 1993 2022, December
Anonim

AVI is een van de meest populaire videoformaten. Om het af te spelen, worden speciale videospelerprogramma's gebruikt, waarmee u niet alleen een videobestand kunt afspelen, maar ook bepaalde audiotracks kunt selecteren, ondertitels kunt toevoegen en beeldweergaveparameters kunt bewerken.

Hoe speel je avi
Hoe speel je avi

instructies:

Stap 1

Om een ​​AVI-videobestand in Windows af te spelen, hoeft u het alleen maar in een van de gebruikte spelers uit te voeren. Om populaire videoformaten te openen, is aanvankelijk Windows Media Player op het systeem geïnstalleerd, dat echter weigert de gewenste video af te spelen zonder extra codecs. Om ze te laten verschijnen, kunt u het kant-en-klare K-Lite Codecs Pack gebruiken.

Stap 2

Ga naar de officiële site van de K-Lite-ontwikkelaar en download de vereiste versie van de codecs. De K-Lite Basic-versie is het gemakkelijkst in te stellen en zal volstaan, die geen instellingen van de gebruiker vereist en direct na installatie kan worden gebruikt. U kunt ook de Standaard-, Full- en Mega-pakketten downloaden.

Stap 3

Installeer de codecs door het bestand uit te voeren dat van de site is gedownload. Volg de instructies die op het scherm verschijnen en kies de opties die het beste bij je passen.

Stap 4

Na het installeren van de codecs is het raadzaam uw computer opnieuw op te starten. Probeer na het opnieuw opstarten het gewenste AVI-bestand af te spelen met Windows Media Player.

Stap 5

Zonder codecs voor afspelen te installeren, kunt u de VLC-speler gebruiken. Het heeft ingebouwde codecs en er hoeven geen extra pakketten te worden geïnstalleerd. Download de speler van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer deze volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 6

Om de video af te spelen met VLC, klikt u met de rechtermuisknop op het AVI-bestand en selecteert u vervolgens het menu "Openen met". Selecteer in de weergegeven lijst VLC Media Player en klik op "OK".

Populair per onderwerp