Hoe Speel Je Minecraft?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Minecraft?
Hoe Speel Je Minecraft?

Video: Hoe Speel Je Minecraft?

Video: Hoe Speel Je Minecraft?
Video: Minecraft - Hoe werkt het? - The basics 2024, April
Anonim

Minecraft is meer dan een computerspel. Dit is een nieuw leven ingeblazen constructeur uit de kindertijd. Het biedt veel meer mogelijkheden dan een doos kubussen. Dit is een hele wereld die je kunt verkennen, vernietigen, een wereld waarin je alles kunt bouwen.

Eindeloze wereld van Minecraft
Eindeloze wereld van Minecraft

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je beslissen wat je precies wilt doen in Minecraft. Selecteer, afhankelijk hiervan, de spelmodus bij het maken van de wereld. Als je wilt bouwen zonder door iets anders te worden afgeleid, kies dan de "Creativiteit"-modus, als je de wereld wilt verkennen - "Overleven", als je naar spanning hunkert, jouw versie van "Hardcore".

Stap 2

Nadat u een wereld heeft gecreëerd met de gewenste parameters, krijgt u onbeperkte mogelijkheden. Door "Creativiteit" te kiezen, kun je vliegen, bouwen zonder beperkingen in materialen en de wereld verkennen zonder angst voor ontmoetingen met verschillende monsters of een meer van lava. Om echter alle schoonheid van Minecraft te ervaren, wordt een beginner ten zeerste aanbevolen om zich vertrouwd te maken met de overlevingsmodus.

Stap 3

Bij het creëren van een nieuwe wereld kun je naast de hoofdmodus een moeilijkheidsgraad selecteren. Op vreedzame moeilijkheidsgraad vermijd je ontmoetingen met monsters, maar het risico om in lava te verdrinken of te crashen wanneer je van een hoogte valt, blijft bestaan. De gemakkelijke moeilijkheidsgraad geeft je veel spanning - zombies, klimplanten, bloeddorstige spinnen, ze zullen allemaal 's nachts of in de duisternis van grotten op je jagen, bovendien zal er een mogelijkheid zijn om van de honger te sterven. Gemiddelde en harde moeilijkheidsgraden zullen dit beeld alleen maar verergeren.

Stap 4

Aan het begin van het spel sta je midden in een bos, woestijn, toendra, heuvels of vlakte. Jij hebt niets. De zon beweegt onverbiddelijk langs de hemel, wat betekent dat je voor het vallen van de avond een toevluchtsoord voor jezelf moet zoeken. Je hebt honger, zoek voedsel. De gemakkelijkste manier is om varkens, koeien of kippen te vinden en op te eten.

De tijd verstrijkt, je moet een schuilplaats regelen, fakkels verzorgen en de nacht overleven onder het gemene gegrom van zombies en andere monsters die door de buurt dwalen. Onthoud dat alle monsters in het donker verschijnen en dit niet op goed verlichte plaatsen kunnen doen, dus je kunt niet zonder zaklamp. Het eerste wat je moet doen nadat je de wereld hebt geschapen, is de boom omhakken.

Stap 5

Nadat je een huis voor jezelf hebt opgezet, een huishouden hebt opgezet, begin je met verkennen. Verkenning van de onderwereld geeft je absoluut onvergelijkbare indrukken - enorme grotten vol zeldzame mineralen, monsters, prachtige lavastromen …

Canyon met lavastromen
Canyon met lavastromen

Stap 6

Kilometers aan in de grond gegraven tunnels, uitgeholde grotten zullen je opslagruimten zeker verstoppen met een massa bruikbare blokken, wat betekent dat het tijd is voor grootschalige constructie. Na twee of drie enorme gebouwen kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat het nogal saai is om het alleen te doen. Richt je blik op multiplayer. Grote Minecraft-servers voegen een sociale dimensie toe aan het spel.

Stap 7

In multiplayer moet je het hele spel vanaf het begin beginnen. Maar om niet helemaal te gaan, kun je ingehuurd worden om wat eenvoudig werk te doen in ruil voor de nodige middelen. Handel in multiplayer, het brengt zijn voordelen met zich mee. En het bouwen van enorme paleizen is gemakkelijker en interessanter als onderdeel van een onuitgesproken competitie tussen spelers.

Een toren om gasten voor uit te nodigen
Een toren om gasten voor uit te nodigen

Stap 8

Er zijn zeldzame hulpbronnen die alleen in de zogenaamde onderwereld kunnen worden verkregen, waar het behoorlijk gevaarlijk is om te zijn vanwege de overvloed aan lava, niet al te vriendelijke bazen en de algemene moeilijkheid om te bewegen. Maar met wat voorbereiding wordt reizen door de onderwereld minder gevaarlijk en kun je veel verdienen met zeldzame grondstoffen.

Onherbergzame onderwereld
Onherbergzame onderwereld

Stap 9

Als handelen je niet aanspreekt, kun je overwegen om de mechanica van Minecraft te leren. Dit is een apart verhaal, een zeer interessant en complex proces. Met behulp van redstone-circuits die fungeren als elektrische circuits in het spel, kun je complexe mechanismen bouwen van een automatische zagerij tot een processor.

Fragment van het mechanisme
Fragment van het mechanisme

Stap 10

Denk aan mod-installaties. Mods zijn heel verschillend, sommige maken Minecraft tot een harde arena om te overleven, andere veranderen een gezellige ruimte in een absoluut technogene wereld. Mods zijn gemaakt van een uitstekend spel - perfect, het belangrijkste is om je eigen versie te vinden. Eindelijk kunt u beginnen met het maken van uw ideale mod.

Aanbevolen: