Hoe Speel Je Diablo 3 In Coöp

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Diablo 3 In Coöp
Hoe Speel Je Diablo 3 In Coöp

Video: Hoe Speel Je Diablo 3 In Coöp

Video: Diablo 3 Кооператив - Прохождение сюжета на русском - Запись стрима от 17.11.17 [#1] PC 2022, December
Anonim

Diablo 3 is een vervolg op het tweede deel van de game. Het spel is gemaakt in de geest van de vorige delen. Een onderscheidend kenmerk van het derde deel was de mogelijkheid om in coöp met vrienden te spelen.

Hoe speel je Diablo 3 in coöp
Hoe speel je Diablo 3 in coöp

Diablo 3

Diablo 3 is een nieuw deel van de avonturen van het hoofdpersonage op zoek naar het meest kwaadaardige wezen - de duivel. De speler zal moeten vechten tegen hordes boze geesten in kerkers, bossen, steden en andere locaties. Naarmate je verder komt, zul je natuurlijk bazen tegenkomen, die vrij moeilijk te doden zijn. Het personage kan worden ontwikkeld door wapens, bepantsering te kopen of door ze van verslagen vijanden te nemen. Bovendien heeft de game een systeem van vaardigheden, waardoor het personage sterker wordt.

Coöpmodus in Diablo 3

Een onderscheidend kenmerk van het derde deel van het spel Diablo is de co-op. Nu kun je met je vrienden tegen hordes vijanden vechten. Het is vermeldenswaard dat de lancering van de coöperatieve modus direct afhangt van waar je gaat spelen, bijvoorbeeld op een computer of consoles.

Op consoles is het veel makkelijker. Om samen te spelen heb je meerdere joysticks en een trouwe partner nodig. Door de gamepads aan te sluiten op de console, kun je direct beginnen met spelen. Als je een internetverbinding gebruikt, moet je een vriend uitnodigen voor de game met behulp van speciale console-applicaties en hem toevoegen aan de game met behulp van de battle tag. Daarna kun je genieten van de coöperatieve modus.

Om samen met vrienden op een pc deel te nemen aan een gezamenlijk spel, moet je een beetje moeite doen. De eerste stap is natuurlijk om de Diablo 3-client zelf te installeren en de gamegegevens bij te werken. Vervolgens moet je een speciale emulator downloaden om op het netwerk te spelen - MadCow. De emulator moet worden overgebracht naar de lokale C-schijf, anders werkt deze niet. Daarnaast moet je extra software installeren die bij de game wordt geleverd. Vervolgens moet u het pad C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ volgen en het Hosts-bestand zoeken. Je moet het openen met Kladblok en de volgende regels invoeren: 127.0.0.1 eu.actual.battle.net en 127.0.0.1 us.actual.battle.net.

Daarna worden de emulator en het MadCow2011.sln-bestand gestart. Het is noodzakelijk om op de F5-toets op het toetsenbord te drukken om de gegevens te verversen en het venster volledig te laden. Vervolgens moet je naar het tabblad Updates gaan en de allereerste link selecteren en vervolgens de knop Repository valideren. Daarna moet je op de Update / Download-knop klikken en het pad naar het.exe-bestand van de Diablo 3-game (Diablo3.exe) specificeren. Wanneer de informatie is bijgewerkt, moet u op de inscriptie van de MPQ kopiëren en vervolgens op de knop Diablo afspelen klikken. In het geopende venster moet je op de startknop drukken en genieten van het gezamenlijke spel. Wanneer autorisatie vereist is, moet u de volgende gegevens invoeren: login - test @ en wachtwoord - 123456.

Populair per onderwerp