Hoe Speel Je Left 4 Dead Op Een Grid

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Left 4 Dead Op Een Grid
Hoe Speel Je Left 4 Dead Op Een Grid
Anonim

Left 4 Dead is een van de meest populaire coöpgames. Het verhaal van vier overlevenden die vluchten voor zombies, en zelfs gestileerd als een horrorfilm, bleek dicht bij de spelers te staan, vooral vanwege de briljante uitvoering van alle ideeën van de auteur en de veelheid aan tactieken die tijdens de passage kunnen worden gebruikt.

Hoe speel je Left 4 dead op een grid
Hoe speel je Left 4 dead op een grid

instructies:

Stap 1

Gebruik de gelicentieerde versie van het spel om op internet te spelen. Door het te installeren, word je automatisch naar de Steam-community gebracht, waar je je eigen (openbare of privé) match kunt maken en kunt coördineren met vrienden of willekeurige spelers.

Stap 2

Als je de game via een lokaal netwerk wilt installeren, moet je handmatig het IP-adres invoeren van de computer waarmee je een match wilt maken. Eén speler moet de opdrachtregel openen en daar de woordkaart invoeren en vervolgens een locatie in een nieuw venster selecteren. Hiermee wordt een lokale server gemaakt.

Stap 3

Andere spelers moeten (nadat ze het IP-adres van de vriend kennen) het volgende invoeren: connect ***.***.***.***: 25017, waar in plaats van sterretjes adresnummers staan. Dezelfde techniek kan worden gebruikt als het om de een of andere reden onhandig voor je is om op officiële servers te spelen (bijvoorbeeld hoge ping): je hoeft alleen maar een voorwaardelijk lokaal netwerk te maken met Hamachi en een spel op de gespecificeerde manier te maken.

Stap 4

Nooit opgesplitst in het spel. De gameplay zelf impliceert een bepaalde reeks tactieken, waarvan de eerste is om bij elkaar te blijven. Volgens interne scripts, als een personage zich op een aanzienlijke afstand van anderen bevindt, valt een geïnfecteerde persoon of een menigte zombies hem onmiddellijk aan. Als de aanvaller de Smoker is, loop je het risico een collega te verliezen bij het dichtstbijzijnde checkpoint, omdat heb geen tijd om hem te bereiken.

Stap 5

Verdeel verantwoordelijkheden. De spelers hoeven niet hetzelfde te zijn - in dit geval verlies je je tactische voordeel. Natuurlijk is de shotgun een onmisbaar slagwapen, maar in dit geval blijf je weerloos op lange afstanden. Een ideale combinatie - een speler met een jachtgeweer zit vooraan, geknield (dit zal de nauwkeurigheid vergroten), terwijl zijn collega met een UZI of M-16 zich achteraan beweegt en zombies op afstand neerschiet. Vervanging van een derde speler door een sniper rifle is mogelijk, maar het is erg slecht uitgebalanceerd en is vrijwel nutteloos.

Populair per onderwerp