Een Programma Toevoegen Aan Autostart

Inhoudsopgave:

Een Programma Toevoegen Aan Autostart
Een Programma Toevoegen Aan Autostart

Video: Een Programma Toevoegen Aan Autostart

Video: Een Programma Toevoegen Aan Autostart
Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Opstartlijst - een lijst met Windows-programma's die automatisch worden gestart bij het opstarten van het systeem. Het besturingssysteem van Microsoft ondersteunt het bewerken van deze sectie zowel op eigen kracht als met behulp van aanvullende toepassingen.

Een programma toevoegen aan autostart
Een programma toevoegen aan autostart

instructies:

Stap 1

Het toevoegen van programma's aan het opstarten kan via het systeem. Vanaf Windows 95 heeft de gebruiker de mogelijkheid om deze sectie te bewerken via een speciale systeemmap. Om ernaartoe te gaan, ga naar "Start" - "Alle programma's". Klik in de weergegeven lijst met de rechtermuisknop op de map "Opstarten" en selecteer "Openen". U kunt ook het item "Open gemeenschappelijk voor alle menu's" gebruiken. Toepassingen die naar deze map zijn gekopieerd, worden gestart wanneer alle gebruikers zich aanmelden als meerdere mensen de computer onder verschillende accounts gebruiken.

Stap 2

Kopieer de snelkoppeling van het programma dat u automatisch moet uitvoeren van het bureaublad naar de map. Nu start dit programma onmiddellijk na het inschakelen van de computer en het laden van het besturingssysteem.

Stap 3

U kunt de toepassing ook toevoegen aan het opstarten via het register. Ga hiervoor naar "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Uitvoeren" en voer de regedit-opdracht in de volgende regel in.

Stap 4

Ga in het venster dat verschijnt naar de registertak die u moet bewerken HKEY_CURRENT_USER - Software - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Uitvoeren. Aan de rechterkant van het venster ziet u een lijst met programma's die momenteel zijn geactiveerd wanneer Windows wordt gestart.

Stap 5

Om uw toepassing toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op een vrije zone in het rechterdeel van het venster en selecteert u "Nieuw" - "Stringparameter". Voer in het veld "Parameter" de naam van uw programma in en geef in de regel "Waarde" het pad op naar het uitvoerbare bestand van de toepassing. Om dit te weten te komen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van uw programma en selecteert u "Eigenschappen". Kopieer de waarde van de regel "Object" en plak deze in het veld "Waarde". Het programma is toegevoegd.

Aanbevolen: