Een Programma Toevoegen Aan Het Opstarten

Inhoudsopgave:

Een Programma Toevoegen Aan Het Opstarten
Een Programma Toevoegen Aan Het Opstarten

Video: Een Programma Toevoegen Aan Het Opstarten

Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2022, November
Anonim

Veelgebruikte programma's willen gewoon aan het opstarten worden toegevoegd, zodat ze automatisch worden ingeschakeld tijdens het opstarten van het systeem. Maar niet alle ontwikkelaars rusten hun producten uit met dergelijke gemakken, en dit is waar standaard Windows-tools te hulp komen.

Een programma toevoegen aan het opstarten
Een programma toevoegen aan het opstarten

instructies:

Stap 1

Sommige programma's laten inderdaad toe in hun instellingen de mogelijkheid in te stellen om samen met het laden van het bureaublad te starten en het programma op dezelfde manier uit autorun te verwijderen. Het is vooral handig om online messengers, torrent-programma's en al die applicaties toe te voegen die regelmatig moeten worden gebruikt om op te starten. Maar als uw favoriete programma geen extra instellingen voor autoloading heeft, kan dit worden opgelost, en dit gaat heel eenvoudig.

Stap 2

Druk op de bekende "Start"-knop in de taakbalk en ga naar het gedeelte "Alle programma's". Zoek naar het menu-item "Opstarten" en dubbelklik erop.

Stap 3

Er wordt een map voor u geopend en deze bevat mogelijk al snelkoppelingen naar sommige programma's. Het enige wat je hoeft te doen is de snelkoppeling van het programma dat je nodig hebt naar deze map te slepen! Daarna kunt u de map sluiten en de volgende keer dat u uw computer opstart, zult u blij zijn dat uw programma automatisch is gestart!

Populair per onderwerp