Hoe Twee Logische Stations Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Logische Stations Samen Te Voegen
Hoe Twee Logische Stations Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Logische Stations Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Logische Stations Samen Te Voegen
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, Mei
Anonim

Er worden verschillende methoden gebruikt om partities op de harde schijf te verbinden. Meestal worden ofwel speciale programma's gebruikt, ofwel voeren ze deze procedure uit tijdens de installatie van het besturingssysteem.

Twee logische stations samenvoegen
Twee logische stations samenvoegen

instructies:

Stap 1

In het eerste geval hebt u het hulpprogramma Partition Manager nodig. Download het en installeer het op uw computer. Start het opnieuw zodat het programma informatie verzamelt over de aangesloten harde schijven en er toegang toe krijgt. Start Partitiebeheer.

Stap 2

Selecteer in het snelmenu dat wordt geopend het item "Geavanceerde gebruikersmodus" en wacht tot er een nieuw venster verschijnt. Zoek het tabblad Wizards boven de werkbalk en open het. Beweeg uw cursor over Geavanceerde functies en selecteer de optie Secties samenvoegen.

Stap 3

Klik in het menu dat wordt geopend op de knop "Volgende". Klik nu op de grafische afbeelding van de partitie waaraan u de tweede lokale schijf wilt koppelen. Onthoud dat aan de laatste schijf de letter wordt toegewezen van de partitie die u in deze stap hebt geselecteerd. Als de lokale systeemschijf deelneemt aan het verbindingsproces, zorg er dan voor dat u deze selecteert. Anders stopt het systeem met laden. Klik volgende".

Stap 4

Klik op de grafische afbeelding van de tweede logische schijf die deelneemt aan de samenvoeging. Voer in het veld "Mapnaam" de naam in van de map waarin alle gegevens die op de geselecteerde partitie zijn opgeslagen, worden opgeslagen. Klik volgende". Controleer of de opgegeven parameters correct zijn en klik nogmaals op de knop "Volgende". Klik in het volgende venster op de knop "Voltooien" om de voorbereidende voorbereiding te voltooien.

Stap 5

Zoek en open het tabblad "Wijzigingen" in het werkvenster van het programma. Klik op het item "Wijzigingen toepassen". Nadat een nieuw venster verschijnt, selecteert u "Nu opnieuw opstarten". Partition Manager blijft partities verbinden na opnieuw opstarten. Alle verdere bewerkingen worden uitgevoerd in MS-DOS-modus. Start uw computer opnieuw op nadat het programma is uitgevoerd en controleer of de bewerking correct is voltooid.

Aanbevolen: