Hoe Twee Afbeeldingen Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Afbeeldingen Samen Te Voegen
Hoe Twee Afbeeldingen Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Afbeeldingen Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Afbeeldingen Samen Te Voegen
Video: paint.net samenvoegen 2 afbeeldingen 2024, April
Anonim

Ondanks de enorme hoeveelheid software voor het werken met afbeeldingen die van internet kan worden gedownload, kan het moeilijk zijn om zelfs maar twee afbeeldingen in één te plakken. De meeste programma's zijn niet erg beginnersvriendelijk. Hier zijn echter ook uitzonderingen op.

Hoe twee afbeeldingen samen te voegen
Hoe twee afbeeldingen samen te voegen

Noodzakelijk

FotoScape

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's die twee afbeeldingen kunnen combineren, maar PhotoScape is hier het beste voor. Het is heel eenvoudig en, belangrijker nog, helemaal gratis. Download het installatieprogramma van hier:

Stap 2

Voer het installatiebestand uit met de naam "PhotoScape_3.5_Rus_Setup", dat u hebt gedownload. De installatie zal in het Engels zijn, maar maak je geen zorgen, het programma zelf is volledig Russified.

Stap 3

Klik in het installatievenster dat verscheen na het starten van het gedownloade bestand op "Volgende". Lees de gebruikersovereenkomst en klik op "Ik ga akkoord". Schakel in het volgende venster het item "Programmagroep maken" uit en klik op de knop "Volgende". Selecteer in het volgende venster het pad waar het programma moet worden geïnstalleerd. Klik volgende. Het programma is begonnen met installeren op uw computer.

Stap 4

Wanneer het programma is geïnstalleerd, verschijnt er een venster over de succesvolle installatie van het programma. Vink het vakje aan naast PhotoScape V3.5 uitvoeren en klik op Voltooien.

Stap 5

PhotoScape is opgestart. Selecteer in het geopende programmavenster het tabblad "Combinatie" van bovenaf.

Stap 6

U ziet het bijschrift 'Foto slepen'. Sleep de twee afbeeldingen die u direct wilt verbinden naar dit venster.

Stap 7

Nadat je beide afbeeldingen had gesleept, waren ze meteen horizontaal met elkaar verbonden. Als u afbeeldingen verticaal wilt samenvoegen, selecteert u het juiste tabblad in het menu aan de rechterkant.

Stap 8

Nu hoeft u alleen nog de resulterende afbeelding op te slaan. Klik hiervoor op het item "Opslaan" in de rechterbovenhoek. Kies het pad waar u de afbeelding wilt opslaan en de kwaliteit waarin deze wordt opgeslagen. Klaar!

Aanbevolen: