Hoe Twee Pdf-bestanden Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Pdf-bestanden Samen Te Voegen
Hoe Twee Pdf-bestanden Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Pdf-bestanden Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Pdf-bestanden Samen Te Voegen
Video: Pdf's samenvoegen tot één 2024, April
Anonim

Het is heel verstandig om informatie op één plek te verzamelen zodat je niet elke keer op verschillende plekken op de harde schijf klikt. PDF-documenten kunnen bijvoorbeeld aan elkaar worden geplakt met Adobe Acrobat Professional.

Hoe twee pdf-bestanden samen te voegen
Hoe twee pdf-bestanden samen te voegen

Het is nodig

Adobe Acrobat Professional-programma

instructies:

Stap 1

Open Adobe Acrobat Professional en klik op Bestand -> PDF maken -> Van meerdere bestanden. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u wordt gevraagd de gewenste bestanden te selecteren. Klik hiervoor op de knop Bladeren en selecteer de gewenste pdf-bestanden in het venster dat verschijnt. Voer voor eenvoudiger zoeken Adobe PDF-bestanden (*.pdf) in het veld Bestandstype in.

Stap 2

Selecteer het bestand met de linkermuisklik en klik op de knop Toevoegen. Het document wordt weergegeven in de lijst Bestanden om te combineren. Als de bestanden zich in dezelfde directory bevinden, kunt u ze allebei selecteren: houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik erop met de linkermuisknop. Zo niet, dan moet u deze stappen herhalen.

Stap 3

De sectie Bestanden schikken bevat knoppen voor het bewerken van bestanden. Als u op Verwijderen klikt, wordt het geselecteerde bestand verwijderd uit de lijst Bestanden om te combineren en met de knoppen Omhoog en Omlaag wordt het geselecteerde bestand omhoog of omlaag verplaatst in de lijst. Dit is belangrijk omdat de uiteindelijke locatie van de bestanden in het uiteindelijke document ervan afhangt.

Stap 4

Als u wilt zien hoe het uiteindelijke document eruit zal zien, rekening houdend met de locatie van de bestanden in de lijst Bestanden om te combineren, klikt u op de knop Voorbeeld. Gebruik in het geopende venster de pijlen "Omhoog" en "Omlaag" om vooruit en achteruit te gaan in het document, of u kunt onmiddellijk het paginanummer in het bijbehorende veld invoeren. Druk op OK om het bekijken te beëindigen. Door op de knop Help te klikken, kunt u de hulp voor het verbinden van bestanden zien, maar deze is in het Engels.

Stap 5

Als u al documenten op deze manier hebt gekoppeld en u moet een nieuw document maken op basis van deze documenten, gebruik dan het vervolgkeuzemenu Recent gecombineerde bestanden opnemen.

Stap 6

Klik na het maken van de lijst op OK. Specificeer in het venster dat verschijnt het pad voor het toekomstige bestand, de naam ervan en zorg er ook voor dat PDF is opgegeven in het veld "Files of type". Klik op "Opslaan".

Aanbevolen: