Gegevens Van Uw Harde Schijf Opslaan

Inhoudsopgave:

Gegevens Van Uw Harde Schijf Opslaan
Gegevens Van Uw Harde Schijf Opslaan

Video: Gegevens Van Uw Harde Schijf Opslaan

Video: Gegevens Van Uw Harde Schijf Opslaan
Video: vdab opslaan 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers vinden het moeilijk om belangrijke gegevens van de harde schijf op te slaan na een crash van het besturingssysteem. Er zijn verschillende bewezen technieken om dit probleem op te lossen.

Gegevens van uw harde schijf opslaan
Gegevens van uw harde schijf opslaan

Noodzakelijk

  • - Partitie Beheerder;
  • - Windows-installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Probeer eerst uw harde schijf op een andere computer aan te sluiten. Schakel uw pc uit en verwijder de kap van de systeemeenheid. Haal de harde schijf uit het stopcontact en koppel de kabels los. Installeer deze harde schijf in een andere systeemeenheid.

Stap 2

Zet de tweede pc aan. Kopieer de informatie van uw harde schijf naar een ander medium. Als dit niet mogelijk is, maak dan een extra partitie op uw harde schijf aan.

Stap 3

Installeer Partition Manager en start uw computer opnieuw op. Voer de applicatie uit. Open het tabblad "Tovenaars". Selecteer "Sectie maken".

Stap 4

Activeer de functie Geavanceerde modus. Druk op de knop Volgende om naar het volgende menu te gaan. Selecteer een harde schijf of de partitie waarvan de vrije ruimte wordt gescheiden om een nieuw volume te maken. Houd er rekening mee dat het het meest redelijk is om geen nieuwe partitie te maken waarnaar u belangrijke gegevens gaat kopiëren, maar om het volume voor te bereiden om het besturingssysteem erop te installeren.

Stap 5

Geef de grootte van de toekomstige lokale partitie op. Schakel het item "Logische schijf maken" in en klik op de knop "Volgende". Selecteer het bestandssysteemtype van het volume en verlaat dit menu.

Stap 6

Klik op de knop Wijzigingen in behandeling toepassen. Wacht tot het proces voor het maken van een nieuw volume is voltooid. Sluit de harde schijf aan op uw oude computer. Installeer het besturingssysteem op de harde schijfpartitie die voor dit doel is aangemaakt.

Stap 7

Als u de harde schijf niet op een andere pc kunt aansluiten, installeer dan het nieuwe besturingssysteem op een niet-systeempartitie van de harde schijf. Maak daarna een nieuwe partitie en installeer het besturingssysteem opnieuw met het nieuwe volume. Dit proces duurt langer, maar er is geen tweede computer voor nodig.

Aanbevolen: