Hoe Gegevens Van Een Harde Schijf Te Extraheren

Inhoudsopgave:

Hoe Gegevens Van Een Harde Schijf Te Extraheren
Hoe Gegevens Van Een Harde Schijf Te Extraheren

Video: Hoe Gegevens Van Een Harde Schijf Te Extraheren

Video: Hoe Gegevens Van Een Harde Schijf Te Extraheren
Video: How To Recover Files From A Hard Drive - Laptop or Desktop - Mac or PC 2024, Mei
Anonim

In dit onvoorspelbare leven kan alles gebeuren. Zo worden gegevens die zijn opgeslagen op uw harde schijf, die volkomen veilig is, plotseling per ongeluk door iemand verwijderd. Denk je dat het de moeite waard is om in paniek te raken? Niet. Deze gegevens kunnen worden hersteld.

Gegevens extraheren van een harde schijf
Gegevens extraheren van een harde schijf

instructies:

Stap 1

Download van internet en installeer het Zero Assumption Recovery-programma op uw pc om gegevens van de harde schijf te extraheren. Dit programma heeft een breed scala aan mogelijkheden, met behulp waarvan u, indien nodig, verloren gegevens kunt herstellen, niet alleen van uw harde schijf, maar van bijna elk ander opslagmedium. U kunt elk ander programma van vergelijkbare aard gebruiken. Ze werken op vrijwel dezelfde manier.

Stap 2

Onderzoek het oppervlak van de harde schijf. Het is belangrijk dat het heel is. Sluit het met een extra lintkabel en netsnoer aan op de computer. Als de harde schijf wordt gedetecteerd in het BIOS, is de kans op gegevensherstel erg groot. (Deze stappen zijn nodig bij het werken met een draagbare harde schijf. Om bestanden van de belangrijkste werkende harde schijf van een pc te herstellen, zijn de bovenstaande stappen niet vereist).

Stap 3

Wacht tot de computer is opgestart. Voer het programma uit. Klik op de knop Doorgaan om verder te werken. Selecteer "Gegevens herstellen van harde schijf". Druk vervolgens nogmaals op de knop Doorgaan.

Stap 4

Bekijk de lijst met gevonden apparaten. Selecteer de harde schijf waarin u geïnteresseerd bent. Klik op de zoekknop. Wacht tot het zoeken is beëindigd. Alle gevonden bestanden worden in het venster weergegeven. Vink degene aan die u wilt herstellen. Klik op de knop Doorgaan. Er verschijnt een menu.

Stap 5

Geef de map op waar u verwijderde bestanden wilt herstellen. Herstel ze in geen geval naar dezelfde map als voor de verwijdering, want u kunt ze voor altijd kwijtraken. Houd er rekening mee dat u in de demoversie van het programma slechts vier bestanden tegelijk kunt herstellen. Als je onnodig gedoe wilt vermijden, activeer dan het programma op de officiële website van de ontwikkelaar.

Aanbevolen: