Gegevens Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf
Gegevens Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf

Video: Gegevens Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf

Video: Gegevens Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2024, April
Anonim

De meeste pc-gebruikers beschouwen het formatteren van een harde schijf als een actie die de gegevens en informatie op de schijf permanent wist. In feite creëert het formatteren nieuwe adrestabellen op de harde schijf en met behulp van een speciaal hulpprogramma voor gegevensherstel kunt u op elk moment gemakkelijk verloren informatie herstellen. Om bestanden te herstellen die verloren zijn gegaan na het formatteren, gebruikt u de handige en gebruiksvriendelijke Data Recovery Wizard, waarmee u bijna alle documenten en mappen op uw harde schijf kunt herstellen, zelfs van beschadigde partities. Het programma ondersteunt harde schijven van alle interfaces en alle soorten bestandssystemen.

Gegevens herstellen na het formatteren van een harde schijf
Gegevens herstellen na het formatteren van een harde schijf

instructies:

Stap 1

Start het programma en selecteer de optie Format Recovery in het hoofdvenster. Het programma toont automatisch een lijst met partities die op alle logische stations van uw systeem zijn gevonden. Als de gewenste schijf niet in de lijst staat, gebruikt u de optie Geavanceerd herstel om gebieden met ernstige schade te herstellen.

Stap 2

Selecteer de gewenste sectie uit de lijst en klik op Volgende. Even geduld - afhankelijk van de grootte van de harde schijf zal het systeem een tijdje de gegevens scannen en het bestandssysteem analyseren.

Stap 3

Na een tijdje wordt de scan beëindigd en ziet u een boom met mappen op de geformatteerde schijf.

Stap 4

Controleer alle mappen, bestanden en mappen die u wilt herstellen en klik vervolgens op Volgende.

Stap 5

Specificeer voordat u de gegevens opslaat het opslagpad - sla de herstelde bestanden nooit op dezelfde schijf op als waar ze oorspronkelijk stonden. Dit kan leiden tot het overschrijven van bestanden en hun permanente vernietiging.

Stap 6

Zorg ervoor dat u een extra harde schijf heeft met voldoende vrije ruimte om alle herstelde bestanden en mappen op te slaan. Nadat u het pad hebt opgegeven om op te slaan, klikt u op "Volgende" en wacht u tot de bewerking is voltooid - als er veel bestanden zijn, kan het lang duren om ze op te slaan.

Aanbevolen: