Een Lokale Schijf In Kaart Brengen

Inhoudsopgave:

Een Lokale Schijf In Kaart Brengen
Een Lokale Schijf In Kaart Brengen

Video: Een Lokale Schijf In Kaart Brengen

Video: Een Lokale Schijf In Kaart Brengen
Video: FFP PE Webinar 12 maart 2019; De rol van de financieel planner bij groei van de zakelijke klant 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin, na het opnieuw installeren van het besturingssysteem, een van de lokale schijven van de computer verdwijnt. Zo was de harde schijf opgedeeld in drie lokale schijven. Twee lokale stations worden weergegeven in Deze computer en de derde ontbreekt en is niet toegankelijk. Hoogstwaarschijnlijk was er een storing in het proces van het besturingssysteem, die moet worden verholpen.

Een lokale schijf in kaart brengen
Een lokale schijf in kaart brengen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat het lokale station door het systeem wordt weergegeven. Om dit te doen, klikt u op "Start", vervolgens - "Alle programma's" en gaat u naar het tabblad "Accessoires". Selecteer "Opdrachtprompt" uit de lijst met standaardprogramma's en voer diskmgmt.msc erin in.

Stap 2

Het venster Schijfbeheer verschijnt met informatie over alle lokale partities op de harde schijf. Kijk of er een lokale schijf tussen zit die niet in "Deze computer" verschijnt. Als het systeem de schijf ziet, klik dan in het bovenste deel van het venster met de linkermuisknop op de regel "Actie". Selecteer in het menu dat verschijnt de opdracht "Recheck disks". Ga na het uitvoeren van deze handeling naar "Deze computer" en kijk of alle lokale harde schijven worden weergegeven.

Stap 3

Als er in het venster Schijfbeheer helemaal geen informatie is over de lokale schijf die u wilt verbinden, selecteer dan de opdracht Vernieuwen nadat u op de knop Actie hebt geklikt. Kijk daarna of de lokale schijf door het systeem is gedetecteerd.

Stap 4

Als er informatie is over de lokale schijf, maar er geen waarde aan is toegekend, klik er dan op met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt "Wijzig stationsletter of pad ernaartoe".

Stap 5

Als de lokale schijf nog nooit is aangesloten, is het de moeite waard om de harde schijf van uw computer te controleren op fouten. Om dit te doen, voert u in de opdrachtregel (zoals hierboven beschreven) de opdracht chkdsk in. Het systeem scant de harde schijf van uw computer op fouten.

Stap 6

Ook de afwezigheid van een van de lokale schijven kan worden veroorzaakt door virussen op de computer. Scan uw computer voor hen. Selecteer Diepe scan in het scanprofiel. Selecteer alle lokale schijven van de computer als te scannen objecten.

Stap 7

Als het nog steeds niet lukt om de lokale schijf aan te sluiten, installeer dan het besturingssysteem opnieuw. Alle lokale stations moeten worden weergegeven in het venster voor het selecteren van een station voor het installeren van het besturingssysteem. Selecteer degene die niet wordt weergegeven en formatteer. Installeer dan gewoon het besturingssysteem.

Aanbevolen: