Kaspersky Anti-Virus Kopen

Inhoudsopgave:

Kaspersky Anti-Virus Kopen
Kaspersky Anti-Virus Kopen

Video: Kaspersky Anti-Virus Kopen

Video: Kaspersky Anti-Virus Kopen
Video: Тестирование Kaspersky Internet Security 21.2.16.590 2024, Mei
Anonim

Antivirusprogramma's spelen een belangrijke rol bij het beschermen van uw computer. Er zijn zowel gratis als commerciële toepassingen. Een van de populaire oplossingen is Kaspersky Anti-Virus. Er zijn verschillende manieren om het te kopen.

Kaspersky Anti-Virus kopen
Kaspersky Anti-Virus kopen

instructies:

Stap 1

De eerste optie is om een doosversie van antivirussoftware aan te schaffen. U kunt Kaspersky Anti-Virus op deze manier aanschaffen in een van de computerwinkels of in de kantoren van partners in uw stad. De gekochte kit bevat een cd met programma-installatiebestanden, gebruiksaanwijzingen en een licentiesleutel. Voor een volledige lijst van mogelijke plaatsen van aankoop in uw stad, gaat u naar de officiële website van Kaspersky Lab en opent u de sectie "Koop bij een partner" op de link https://www.kaspersky.com/buy. Bekijk de informatie in het veld "Kopen in een winkel of kantoor".

Stap 2

De tweede optie is om Kaspersky Anti-Virus te kopen via de officiële website in de online winkel. Volg hiervoor de link https://www.kaspersky.com/store en selecteer het gewenste product. Klik op de knop "Kopen". Geef in het volgende venster het aantal exemplaren op en klik vervolgens op de knop "Afrekenen". Voer op de volgende pagina uw gegevens in - e-mailadres (geef alleen uw adres op, er wordt een activeringscode naar verzonden), achternaam, voornaam, patroniem, land, stad. Selecteer vervolgens de wijze van levering van de goederen, de betalingsoptie, bevestig vervolgens de bestelling en betaal ervoor.

Stap 3

Je kunt Kaspersky Anti-Virus ook kopen in een van de andere online winkels. Voor een volledige lijst van winkels in uw stad gaat u naar de officiële website van Kaspersky Lab, opent u het gedeelte 'Kopen bij een partner' op https://www.kaspersky.com/buy. Bekijk de informatie in het veld Online kopen. In dat geval wordt u na betaling per e-mail een activeringscode toegestuurd en moet u de programmadistributiekit (samen met de licentieovereenkomst en gebruiksaanwijzing) downloaden van de officiële Kaspersky Anti-Virus-website op https://www.kaspersky.com/downloads …

Aanbevolen: