Een Geluidskaart Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geluidskaart Plaatsen
Een Geluidskaart Plaatsen

Video: Een Geluidskaart Plaatsen

Video: Een Geluidskaart Plaatsen
Video: Installing the sound card 2024, Mei
Anonim

Een geluidskaart is dat deel van uw pc, zonder welke u niet naar muziek kunt luisteren, een film kunt kijken en nog veel meer waarvoor geluid nodig is. Dit onderdeel kan worden ingebouwd, d.w.z. wordt compleet geleverd met het moederbord (erin geïntegreerd) of als een apart element dat moet worden aangesloten.

Een geluidskaart plaatsen
Een geluidskaart plaatsen

instructies:

Stap 1

Activeer de ingebouwde geluidskaart. Deze bewerking is vereist wanneer dit element in het moederbord is geïntegreerd. Ga naar Bios om het te activeren. Om dit te doen, zet u uw computer aan en houdt u de delete-toets ingedrukt. U ziet een blauw scherm met een lijst met twee kolommen. Selecteer het item dat verantwoordelijk is voor het instellen van de geïntegreerde elementen. Het wordt meestal Integrated Peripherals genoemd. Vind het op het tabblad Advvanxed. Na het voltooien van deze actie wordt u naar een menu geleid waar een lijst wordt weergegeven met alle apparaten die op het moederbord zijn geïnstalleerd. Zoek in deze lijst het item Onboard Audio Controller, dat verantwoordelijk is voor het aansluiten van een geluidskaart. Als het apparaat is uitgeschakeld in de parameters, wijzigt u de huidige status in ingeschakeld.

Stap 2

Inspecteer uw systeemeenheid door eerst de bevestigingsschroeven los te draaien en de kap te verwijderen. Als er geen geïntegreerd apparaat is, moet u een aparte kaart aanschaffen en deze in de overeenkomstige sleuf op het moederbord installeren.

Stap 3

Koop een geluidskaart. Dit kan bij elke computerwinkel. Verwijder de metalen dop aan de achterkant van de systeemeenheid om de geluidskaart eenvoudig in de gewenste sleuf te plaatsen. Gebruik bij het installeren niet te veel fysieke kracht om beschadiging van het bord te voorkomen. Sluit na het voltooien van de verbinding de systeemeenheid, sluit de luidsprekers aan op de geluidskaart en begin met instellen. Om dit te doen, start u het systeem en installeert u de juiste software voor dit item, die in de kit moet worden meegeleverd. Als deze software om wat voor reden dan ook niet past of in strijd is met uw besturingssysteem, download dan de benodigde stuurprogramma's op internet op de website van de fabrikant van de geluidskaart.

Aanbevolen: