Computer Flashstation

Computer Flashstation
Computer Flashstation

Video: Computer Flashstation

Video: Computer Flashstation
Video: Распаковка NAS-сервера Synology FS6400 FlashStation для предприятия 2024, Mei
Anonim

De meest populaire uitvinding voor alle servicegebieden is een computer, ze worden vaak bijgewerkt wanneer nieuwe modellen worden uitgebracht, het was de race om de uitvinding te verbeteren die de hightechmarkt naar een nieuw niveau kon brengen.

Computer flashstation
Computer flashstation

Nu kopen veel mensen computers van de meest populaire modellen, gebruiken ze elke dag, maar niet iedereen kan het programma opnieuw installeren, het programma downloaden op prompts, het draait allemaal om de snelle reactie van het wisselen van knoppen. Het is noodzakelijk om naar de blog "Deze computer" te gaan, lees een interessant en nuttig artikel over het oplossen van fouten en Windows-problemen.

Computerhulp zal altijd de juiste optie voor foutcorrectie voorstellen. Natuurlijk heeft elke computerbezitter een USB-stick. Bij het werken met een flashdrive kan er een "bevriezing" in het werk zijn, het begint te lezen met fouten, het is niet mogelijk om te downloaden, iets te schrijven en de flashdrive is niet zichtbaar in het systeem, het programma (hulpprogramma's) zal helpen het proces te herstellen.

Om een flashstation te herstellen dat op een computer is aangesloten, zijn er tal van gratis programma's waarmee u het werk zelf kunt hervatten. Gratis programma om verloren bestanden te herstellen, scant de door de gebruiker geselecteerde informatie. Er is een filtersysteem dat helpt om te bepalen of de gebruiker een bestand nodig heeft of niet.

Als de computer de USB-stick niet ziet, moet u de reden vinden:

1. Storingen in de computer.

2. Stroomstoring, overbelasting van USB-poort

3. Sluit de USB-stick aan op de voorkant van het paneel, deze is mogelijk niet aangesloten op het moederbord.

4. De aanwezigheid van een virus.

5. Controleer de USB-stick op geschiktheid.

6. Controleer of USB-ondersteuning is ingeschakeld in het BIOS.

De redenen zijn verschillend, je kunt niet alles voorzien, maar haast je niet om de schijf weg te gooien die je dierbaar is, alles kan worden hersteld na een zorgvuldige studie van de oorzaak.

Aanbevolen: