Waar Een Nieuwe ThinkPad-tablet Kopen?

Waar Een Nieuwe ThinkPad-tablet Kopen?
Waar Een Nieuwe ThinkPad-tablet Kopen?

Video: Waar Een Nieuwe ThinkPad-tablet Kopen?

Video: Waar Een Nieuwe ThinkPad-tablet Kopen?
Video: Lenovo ThinkPad Tablet (TPT) 2024, Mei
Anonim

In het najaar van 2012 wordt de release van de nieuwe ThinkPad Tablet 2 van het Chinese bedrijf Lenovo verwacht. De officiële presentatie vond plaats op 9 augustus. De exacte datum van de start van de verkoop van het apparaat is nog niet aangekondigd, noch is de prijs genoemd, dus de enige manier om het apparaat vandaag aan te schaffen, is door de "wachtlijst" te gebruiken.

Waar een nieuwe ThinkPad-tablet kopen?
Waar een nieuwe ThinkPad-tablet kopen?

In de regel zijn officiële dealers van bedrijven de eersten die de kans krijgen om nieuwe artikelen te verkopen, zij zijn de eersten die vooraanmeldingen accepteren. Daarom is het beter om contact op te nemen met de winkels van bedrijven die geautoriseerde partners van Lenovo zijn voor de verkoop van zijn producten. Nadat je je hebt aangemeld voor de wachtlijst, ontvang je een melding per telefoon, sms of e-mail over de start van de verkoop of de start van het accepteren van applicaties in deze winkel.

Het is echter misschien niet de moeite waard om haastig de eerste versies van ThinkPad Tablet 2 aan te schaffen. Deze tablet is zeer nauw geïntegreerd met het Windows 8-besturingssysteem, dat nog niet is getest, en zijn voorganger gebruikte het Android-besturingssysteem. Zelfs de processor van dit apparaat is ontworpen met de verwachting van de functies van het nieuwe product van Microsoft. En de praktijk leert dat elke versie van het nieuwe generatie besturingssysteem na het begin van wijdverbreid gebruik nogal serieuze verbeteringen behoeft. Daarom is het niet overbodig om een paar maanden te wachten, waarin hoogstwaarschijnlijk nieuwe upgrades van het besturingssysteem, de software van de tablet zelf zullen verschijnen en de nieuwe generatie processor zal worden getest.

ThinkPad Tablet 2 weegt 590 gram met een dikte van 9,8 mm. Het touchscreen meet 10,1 inch diagonaal en heeft een resolutie van 1366x768 pixels. De camera aan de voorkant van het toestel heeft een matrix met een resolutie van 2 megapixels, en aan de achterkant zit nog een camera met een resolutie van 4 keer hoger. Optioneel kan er een 3G- of 4G-module in de koffer worden geplaatst. De tablet heeft micro-HDMI- en USB 2.0-interfaces en het dockingstation heeft full-size HDMI, evenals een Ethernet-poort en een extra USB. Bij de presentatie werd gemeld dat de tablet tot 10 uur continu kan werken, maar in welke modus dergelijke metingen werden uitgevoerd, werd niet gespecificeerd.

Aanbevolen: