Een Nieuwe Lenovo Ultrabook Kopen

Een Nieuwe Lenovo Ultrabook Kopen
Een Nieuwe Lenovo Ultrabook Kopen

Video: Een Nieuwe Lenovo Ultrabook Kopen

Video: Een Nieuwe Lenovo Ultrabook Kopen
Video: NEW Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (2021) 2024, Mei
Anonim

Lenovo ultrabooks zijn erg in trek bij kopers vanwege hun slanke vormen en krachtige "vulling". U kunt op verschillende manieren een nieuw ultrabook-model aanschaffen.

Een nieuwe Lenovo Ultrabook kopen
Een nieuwe Lenovo Ultrabook kopen

In de zomer van 2012 gingen de nieuwe Lenovo IdeaPad U310 en U410 ultrabooks officieel in de verkoop, die in januari op CES 2012 werden aangekondigd. Deze producten in de U-serie zijn strak ontworpen, extreem dun en licht van gewicht, terwijl ze fatsoenlijke prestaties bieden tegen een redelijke prijs. Interessant is dat de "vulling" van de modellen bestaat uit de nieuwste nieuwe generatie Intel Core-processors, bekend om hun Ivy Bridge-architectuur.

Nieuwe ultrabooks zijn nu al te koop in de grootste winkels voor huishoudelijke apparaten: Eldorado, Media Markt, M. Video en vele anderen. Het is voldoende om de salon te bezoeken die het dichtst bij uw huis is en de verkopers te vragen of de nieuwe artikelen in de aanbieding zijn.

U kunt Lenovo-ultrabooks ook in officiële Lenovo-winkels kopen, zij het tegen een hogere prijs. Ze verkopen alleen authentieke, gecertificeerde modellen. De adressen van de dichtstbijzijnde winkels zijn te vinden op de officiële website van het bedrijf.

Bestel je laptop bij een van de online winkels. Er is een handige manier om ze te selecteren op basis van verschillende parameters. Gebruik de website market.yandex.ru. Voer in de zoekbalk de naam in van het gewenste laptopmodel of gewoon Lenovo, en u ziet ten eerste alle informatie over de ultrabook en zijn belangrijkste kenmerken, en ten tweede klantrecensies en een lijst met online winkels met de meest gunstige prijzen. Ga gewoon naar de site van uw keuze en volg de informatie in de secties "Voorwaarden" en "Levering". Gewoonlijk wordt een aankoop gedaan door simpelweg op een artikel te klikken en het aan de virtuele winkelwagen toe te voegen. U kunt de goederen onmiddellijk betalen met virtueel geld of een bankkaart, maar ook onmiddellijk na levering door het vereiste geldbedrag over te maken naar de koerier of vertegenwoordigers van het postkantoor.

Aanbevolen: