Hoe Maak Je Audio Van Video

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Audio Van Video
Hoe Maak Je Audio Van Video

Video: Hoe Maak Je Audio Van Video

Video: Hoe Maak Je Audio Van Video
Video: Как сделать беспроводной динамик для Spotify, Youtube, mp3, mp4 ... (система потокового Kodi DLNA) 2024, Mei
Anonim

Elk videobestand is een verzameling video- en audiotracks en daarom kan met speciale software MP3 uit de video worden gehaald. Dit kan door de audiotrack uit het videobestand te extraheren.

Hoe maak je audio van video
Hoe maak je audio van video

instructies:

Stap 1

Download Free Video to MP3 Converter van de officiële website van de ontwikkelaar. Installeer daarna het hulpprogramma volgens de instructies op het scherm dat wordt weergegeven nadat het resulterende bestand is uitgevoerd.

Stap 2

Open het hulpprogramma met behulp van het gemaakte pictogram op het bureaublad. De applicatie-interface is intuïtief en bestaat uit verschillende knoppen om de parameters van het opgeslagen record te bedienen. Open het bestand dat u wilt converteren door op de knop "Bestanden toevoegen" te klikken en het pad naar de gewenste video op te geven.

Stap 3

Wacht tot het document is geladen. Klik vervolgens op de knop "Uitvoernaam" om een naam in te stellen voor het toekomstige audiobestand. Met de functie "Tags" kunt u een lijst invoeren met de gegevens die u als informatie voor het bestand wilt opnemen - dit kan de titel van de originele video, uw naam, artiest en albumhoezen bevatten.

Stap 4

Geef op de volgende regel de map op om het bestand op te slaan. Geef in het gedeelte "Kwaliteit" de gewenste opnamekwaliteit op. Afhankelijk hiervan zal de grootte van het resulterende bestand ook variëren - hoe hoger de kwaliteit, hoe groter het bestand. Selecteer vervolgens de codec die u voor de conversie wilt gebruiken. Als u audio in MP3-formaat wilt opslaan, kiest u Lame Extreme Quality Audio.

Stap 5

Nadat u alle instellingen heeft gemaakt, klikt u op "Converteren" en wacht u tot het einde van de procedure. De conversietijd is afhankelijk van uw hardwareconfiguratie en de grootte van het originele bestand. Na het voltooien van de procedure ontvangt u een overeenkomstige melding in het programmavenster en kunt u uw ontvangen audiobestand vinden in de map die u hebt opgegeven om op te slaan. De video-naar-audio-conversie is voltooid.

Stap 6

Om kleine video's te converteren, kunt u gespecialiseerde online services gebruiken. Ga naar de pagina van zo'n site en specificeer in het bijbehorende veld het pad naar je video en klik vervolgens op "Converteren". Wacht tot het einde van de procedure en volg dan de link die je hebt ontvangen om je audio te downloaden.

Aanbevolen: