Geluid Instellen In Computerluidsprekers

Inhoudsopgave:

Geluid Instellen In Computerluidsprekers
Geluid Instellen In Computerluidsprekers

Video: Geluid Instellen In Computerluidsprekers

Video: Geluid Instellen In Computerluidsprekers
Video: Connect bookshelf speakers to computer - Step by step 2024, Mei
Anonim

Met de juiste geluidsinstelling op de computer kunt u een helderder geluid bereiken, het wordt mogelijk om geluidssystemen aan te sluiten. De instelling wordt rechtstreeks gemaakt via het bedieningspaneel van de geluidskaartdriver, dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van geluid naar de luidsprekers.

Geluid instellen in computerluidsprekers
Geluid instellen in computerluidsprekers

instructies:

Stap 1

De eerste installatie van het stuurprogramma voor de geluidskaart wordt automatisch uitgevoerd tijdens de installatie van het besturingssysteem. Vaak is dit niet genoeg om het meest pure en hoogwaardige geluid te krijgen, en daarom moet je de software van de adapterfabrikant installeren. Het kaartmodel wordt meestal aangegeven in de lijst met accessoires, die wordt uitgegeven bij de aankoop van een computer. U kunt ook de pc-behuizing openen en de markeringen van de fabrikant bekijken. Meestal worden ze direct op het bord zelf aangegeven.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de fabrikant van de geluidskaart. Om dit te doen, voert u in een willekeurige zoekmachine de naam van de fabrikant of het model van uw apparaat in. Download de stuurprogramma's van het downloadgedeelte van de site.

Stap 3

Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma die op het scherm verschijnen. Start uw computer opnieuw op nadat u de procedure hebt voltooid. Sluit uw luidsprekers aan.

Stap 4

Open het hulpprogramma voor stuurprogrammabeheer, ga naar het configuratiegedeelte. Afhankelijk van de fabrikant van de geluidskaart en de versie van het stuurprogramma, worden de beschikbare instellingen op het scherm weergegeven. U kunt het geluidsvolume aanpassen, de balans tussen de linker- en rechterluidsprekers aanpassen. Als je een serieuze geluidsinstallatie aan het opzetten bent, specificeer dan de aangesloten versterkers en het aantal luidsprekers, voeg de gewenste effecten toe, gebruik indien nodig de optie geluidegalisatie.

Stap 5

Als het geluid niet werkt, controleer dan of het geluidssysteem van stroom wordt voorzien en of het correct is aangesloten. Probeer andere luidsprekers of koptelefoons aan te sluiten, het probleem kan zijn met uw audiosysteem. Controleer of geluiden zijn ingeschakeld in het besturingssysteem zelf. Klik hiervoor op het luidsprekerpictogram in de lade.

Stap 6

Klik na het configureren van alle parameters op "Toepassen". Sluit het configuratievenster van het stuurprogramma.

Aanbevolen: