Automatisch Aanvullen Annuleren

Inhoudsopgave:

Automatisch Aanvullen Annuleren
Automatisch Aanvullen Annuleren

Video: Automatisch Aanvullen Annuleren

Video: Automatisch Aanvullen Annuleren
Video: Auto aanvullen in Edge en Chrome 2024, Mei
Anonim

Autocomplete is een speciale browserfunctie waarmee u eerder gebruikte waarden kunt selecteren bij het invullen van bepaalde velden van sommige formulieren. Het uitschakelen van deze functie kan worden gedaan met behulp van standaard internetbrowsertools.

Automatisch aanvullen annuleren
Automatisch aanvullen annuleren

Noodzakelijk

Internet Explorer

instructies:

Stap 1

Selecteer het item "Internetopties" in het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en selecteer het tabblad "Inhoud" van het dialoogvenster dat wordt geopend (voor Internet Explorer 6).

Stap 2

Klik op de knop Automatisch aanvullen in de groep Persoonlijke gegevens en schakel de vakken Formulieren en gebruikersnamen en wachtwoorden in formulieren uit in de groep Automatisch aanvullen voor gebruiken in het nieuwe dialoogvenster (voor Internet Explorer 6).

Stap 3

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en gebruik de knoppen Formulieren wissen en Wachtwoorden wissen om alle eerder opgeslagen gebruikersgegevens te verwijderen (voor Internet Explorer 6).

Stap 4

Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op in de lijst die moet worden verwijderd en klik op de knop Verwijderen om de geselecteerde gegevens te wissen.

Stap 5

Specificeer het item "Internetopties" in het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en selecteer het tabblad "Inhoud" van het dialoogvenster dat wordt geopend (voor Internet Explorer 7 en hoger).

Stap 6

Klik op de knop Automatisch aanvullen in de groep Persoonlijke gegevens en schakel de vakken Formulieren en gebruikersnamen en wachtwoorden in formulieren uit in de groep Automatisch aanvullen voor gebruiken in het nieuwe dialoogvenster (voor Internet Explorer 7 en hoger).

Stap 7

Druk op de OK-knop om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en ga naar het tabblad "Algemeen" om de bewerking uit te voeren om de eerder opgeslagen gebruikersgegevens te verwijderen (voor Internet Explorer 7 en hoger).

Stap 8

Gebruik de knop Verwijderen in de groep Browsegeschiedenis en gebruik de optie Formulieren verwijderen in het gedeelte Webformuliergegevens in het dialoogvenster Webformuliergegevens dat wordt geopend om alle gegevens te wissen (voor Internet Explorer 7 en hoger).

Stap 9

Klik nogmaals op de knop "Verwijderen" om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op in de lijst die moet worden verwijderd om de geselecteerde gegevens te wissen (voor Internet Explorer 7 en hoger).

Stap 10

Bevestig de verwijderingshandeling door op de knop Verwijderen te klikken.

Aanbevolen: