Hoe Archicad 13 Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Archicad 13 Te Installeren
Hoe Archicad 13 Te Installeren

Video: Hoe Archicad 13 Te Installeren

Video: Hoe Archicad 13 Te Installeren
Video: How to install ArchiCad 12 2024, Mei
Anonim

Tijdens de installatie van het Archicad 13-programma kunnen zich alleen bepaalde problemen voordoen als u een onjuist installatieprogramma gebruikt of probeert de beveiliging te hacken, wat ten strengste verboden is. Als u een versie zonder licentie vindt, neem dan onmiddellijk contact op met de ontwikkelaars van Archicad 13.

Hoe Archicad 13 te installeren
Hoe Archicad 13 te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - een betaalmiddel.

instructies:

Stap 1

Koop de software Archicad 13. Afhankelijk van de locatie van de distributiekit, voert u het bestand Setup.exe uit vanuit de hoofdmap. Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst aandachtig door en installeer vervolgens de software op uw computer, als deze u het beste uitkomt.

Stap 2

Als u de distributiekit van het programma hebt gedownload van een internetportaal, controleer dan de bestanden op virussen. Het is het beste om deze software te downloaden van de officiële websites van de ontwikkelaars of deze te kopen bij bekende online winkels.

Stap 3

Wanneer u online voor een artikel betaalt, volgt u de adresbalk terwijl u de betalingsgegevens invoert, en u kunt het beste het schermtoetsenbord gebruiken.

Stap 4

Stel tijdens de installatie van het programma bepaalde parameters naar eigen goeddunken in en maak vervolgens verbinding met internet om de registratie van het softwareproduct te voltooien. Volg zorgvuldig de instructies in het menu en herschrijf de activeringscode zodat u deze later tijdens de herinstallatie kunt gebruiken en de registratietijd verkort. Geef deze code in de toekomst niet aan vreemden.

Stap 5

In geval van problemen met de installatie van de Archicad 13-software, zorg ervoor dat u de gelicentieerde versie installeert. In het geval van het gebruik van hackprogramma's, gebeurt het activeren van Archicad 13 eenvoudigweg niet, het systeem zal een fout weergeven, waarna u het van de computer moet verwijderen nadat u het register van het besturingssysteem hebt gewist van de items.

Stap 6

Gebruik altijd gelicentieerde software en als u niet de mogelijkheid of wens hebt om dit te doen, vervang het programma dan door gratis tegenhangers met vergelijkbare functionaliteit. Respecteer het werk van softwareontwikkelaars.

Aanbevolen: