Een Kaspersky-licentie Kopen

Inhoudsopgave:

Een Kaspersky-licentie Kopen
Een Kaspersky-licentie Kopen
Anonim

Iedereen die veel gebruik maakt van het World Wide Web zal het handig vinden om een goede antiviruslicentie te hebben. Onder de grote verscheidenheid aan beveiligingsprogramma's is Kaspersky Anti-Virus erg populair. Hoe kun je een gelicentieerde versie ervan kopen?

Een Kaspersky-licentie kopen
Een Kaspersky-licentie kopen

instructies:

Stap 1

Koop een licentie in de online winkel. Op de officiële Kaspersky-website, kaspersky.com, kunt u een bestelling plaatsen om de elektronische versie van het product te kopen. Selecteer op de website het product dat u wilt kopen. Klik vervolgens op de knop "Afrekenen". Als u meer dan 1 licentie voor persoonlijke producten wilt aanschaffen, voert u het gewenste aantal licenties in het veld Hoeveelheid in. Zorg ervoor dat u alle velden invult en controleer of u dit correct heeft gedaan. Vul uw e-mailadres zorgvuldig in. Een activeringscode wordt daar naartoe gestuurd Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst en vink het vakje aan om het te bevestigen. Kies de voor jou meest geschikte betaalmethode. U kunt een Kaspersky-licentie betalen met een niet-contante methode, via Sberbank. De betaling kan twee weken duren. U kunt ook betalen met een plastic kaart of via een betalingssysteem. Klik vervolgens op de knop "Doorgaan" en bevestig de bestelling. Indien u voor de "elektronische" betaalmethode heeft gekozen, kunt u direct geld overmaken door de links te volgen. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een melding met het nummer en de inhoud van de bestelling, het bedrag dat u moet betalen en de status van de bestelling (betaald, verzonden etc.). U kunt uw bestelling ook annuleren door de daarvoor bestemde link te volgen.

Stap 2

U kunt een gelicentieerd antivirusprogramma kopen in een winkelnetwerk van Kaspersky Lab-partners. Op bovengenoemde website vind je winkels en kantoren waar je het product dat je nodig hebt kunt kopen. Volg de link "Koop bij een partner", selecteer een land, regio en stad. U ontvangt een lijst met adressen van bedrijven die partner zijn van Kaspersky Lab.

Stap 3

Profiteer van de korting. Als je student bent en een ISIC internationale studentenkaart hebt, kun je een Kaspersky-licentie kopen met een aanzienlijke korting van 40%. Dus als u van plan bent een antivirusprogramma voor uzelf te kopen, waarom zou u dan geen gebruik maken van deze mogelijkheid?

Populair per onderwerp